Posted January 29, 20214 yr Isikuandmed Nimi: Aaron Donovan Vanus: 34 Sünniaeg: 14.01.1987 Isikukood: 38701143282 Aadress: Idlewood 12-2 E-post: [email protected] Telefon: - Emakeel: eesti keel Perekonnaseis: vallaline Haridustase: kõrgharidus Lühitutvustus (Vähemalt 50 sõna): Mina, Aaron Donovan olen lõpetanud 2010ndal aastal Los Santose ülikooli, kus ma õppisin arstiks. Peale seda läksin kiirabisse tööle, kus töötasin kokku 4 aastat. Viimasel aastal edutati mind brigaadijuhiks. Olen läbinud mitmeid koolitusi ja saanud lisateadmisi pluss iseseisvalt õppinud ka kirurgia kohta. Tööd teen suure pühendusega ja unistus oleks pürgida kõrgemale. Olen seltskondlik, abivalmis ja julge mees. Vabal ajal meeldib golfi mängida ja loomi pildistada. Hariduskäik koos aastaarvudega: Los Santose Põhikool 1994-2003 Los Santose Gümnaasium 2003-2006 Los Santose Ülikool 2006-2010 Täiendkoolitused: Parameediku eriala kursus (400 akadeemilist tundi) Töökogemus Ettevõte: EMS Amet: arst Ettevõtte tegevusala: brigaadijuht Aeg: 4 aastat Võõrkeelteoskus: eesti keel C2 inglise keel C1 vene keel B1 Arvutioskus Algtase: olemas Keskmine tase: olemas Spetsialisti tase: puudub Autojuhiload: B kategooria C kategooria Lisainfo Nõrgad küljed: suitsetamine Huvialad: golf, pildistamine Soovitajad Nimi: - Töökoht: - Amet: - Number: - Quote [align=center]Nimi: Sander Vanus: 20 Aktiivsus: aktiivne Eelnevad töökogemused päästeametis: [/align] Nebuloses paar kuud + Tallinnas brigaadis kogemust Edited January 29, 20214 yr by Sasss. Enne jäid kõik /b'd peale, korrastasin, andmeid ei muutnud ühtegi.