Jump to content

Featured Replies

Posted
  • SA:MP sAdministraator

Curriculum Vitae

Sisukord:
Isiklik informatsioon
Hariduskäik
Täiendkoolitused
Võõrkeelteoskus
Lisainfo ja muu
Motivatsioonikiri
Lisaküsimused
((OOC))

Isiklik informatsioon

[1.1] Eesnimi: Joseph
[1.2] Perekonnanimi: Barnes
[1.3] Sugu: Mees
[1.4] Vanus: 40
[1.5] Sünnikuupäev: 19/OCT/1980
[1.6] Isikukood38010191512
[1.7] Rass: Europiid
[1.8] Sünnikoht: San Fierro
[1.9] ElukohtGanton 7, Grove Street, Los Santos 313, San Andreas
[1.10] Telefoni number: N/A
[1.11] E-mail: [email protected]

Hariduskäik

[2.1] HaridustaseKõrgharidus
[2.2] Hariduskäik

San Fierro Põhikool [1988-1997]
San Fierro Gümnaasium [1997-2000]
San Fierro Sõjakool [2001-2004]

Täiendkoolitused

Esmaabiõpe [2005]
Teenistuskoerte koolitus [2006]

Võõrkeelteoskus

Inglise keel 4/5
Vene keel 2/5

Lisainfo ja muu

[5.1] B-kategoorija juhtimisõiguse olemasolu: Olemas
[5.2] Tugevad küljedKülm närv, otsustusvõimeline, pädev meeskonnatöös & füüsiline vorm
[5.3] Nõrgad küljed: -
[5.4] HuvialadLaksetiir, poksimine
[5.5] Haigused: -
[5.6] Varasem kogemus: San Fierro Police Department, 10a

Motivatsioonikiri[4 lõiku]

Mina, Joseph Barnes (40), avaldan soovi astuda Los Santos Police Department kollektiivi. Lugesin kodulehelt, et LSPD koosseisu otsitakse uusi liikmeid ning otsustasin siia ametisse kandideerida.

Mul on seljataga 10 aastane tööstaaž San Fierro Police Departmentis, oman kõrgharidust (politseiteenistuse eriala) ning olen läbinud kaks täiendkoolitust.

Ma olen pingelistes olukordades otsustusvõimeline, pädev meeskonnatöös, mul on soov parandada linnaelanike heaolu ning usaldust politsei vastu. Sooviksin anda endast kõik oleneva, et muuta Los Santose tänavad pättidest puhtamaks ning muuta see linn vähem kuritegelikumaks kohaks.

Olen nõus võtma vastu politsei tööga kaasnevaid riske ning kohustusi. Hetkel töötan ma Vinewoodi kaupluses turvamehena ning tööle saaksin ma asuda kohe kui võimalus avaneb.

Lugupidamisega
Joseph Barnes

Lisaküsimused

Kuidas käituksid kui oled enda töökohustusi täitmas kus võtad kinni kriminaali ja seda kajastatakse meedias, aga negatiivselt ning kommentaarid on solvavad ja sõimavad?
Vastus: Mina tegin lihtsalt enda tööd ning pole midagi valesti teinud. Tegelen rahulikult enda tööga edasi ning olen eeldusel, et sellega tegelevad edasi teised sellele alale spetsialiseerunud inimesed.

Tuleb väljakutse koduvägivallast. Sa oled kõige lähemal olev patrull ja reageerid sellele. Kohale jõudes sa koputad uksele ja kuuled kisa, ähvardust mehelt, et hoiaksid eemale muidu ta tapab naise ära. Kirjelda konkreetselt ja detailselt kuidas sa käituksid.
Vastus: Kutsuksin koheselt abiväge ning üritaksin meest rahustada. Kuna tegemist on hostage situatsiooniga, üritaksin võimalusel saada kohale ka vastava tiimi (Metro), keda on sellisteks olukordadeks välja koolitatud. Seniks kuni Metro jõuab, pean läbirääkimisi antud isikuga.

Oled teinud just Traffic Stopi, väljas on pime ja sa oled üksi patrullis. Sa väljud patrullautost koos taskulambiga ja näitad sellega peatatud sõiduki poole. Läbi tagaklaasi sa näed kuidas juht võtab mingi asja mis läigib valguse käes vastu, ning asetab selle kõrvalistme alla. Kuidas käitud ja mida teed?
Vastus: Kutsun omale igaksjuhuks abiväge ning lähenen sõidukile väga ettevaatlikult, hoides kätt kabuuril. Pärast juhilubade ning sõiduki dokumentide kättesaamist kontrollin isiku tausta ning üritan teada saada mida isik peitis kõrvalistme alla. Samal ajal jään rahulikuks ning olen valmis halvimaks. Edasi lähtun kahtlusaluse tegevusest.

Oled üksi patrullis Gantonis ning lahendad kakluse situatsiooni, kus üks osapooltest räägib agressiivse hääletooniga ning süüdistab teist osapoolt kakluse alustamises. Teine osapool süüdistab esimest kakluse alustamises rahuliku hääletooniga. Kuidas käitud?
Vastus: Üritan agressiivset meest rahustada ning võtaksin kahtlusalustelt ütlused. Kui isikud väidavad sõna-sõna vastu, ei ole mul antud olukorras midagi teha ning pean laskma neil minna.

Raadiosaatjas öeldakse “Kood 0, ohvitser haavatud! 10-20 Idlewoodi kortermajad!”. Reageerid kutsele ja jõuad kortermajade juurde. Näed relvastatud kahtlusalust, kes sihib tulirelvaga sind. Kuidas käitud sellises situatsioonis? Kirjelda täpselt.
Vastus: Tegemist on äärmiselt ohtliku situatsiooniga. Kui kahtlusalune on relvastatud ning avanud meie pihta juba tule, on meil õigus oht kahjutuks teha. Kutsuksin endale appi abiväge, leiaksin coveri ning üritaksime koos kolleegidega kahtlusalune maha võtta.

Linnapeal toimub tagaajamine kus on kõik vajalikud üksused olemas. Näed tagaaetavat ning kaaskolleege tulemas kaugelt. Kuidas toimid sellises situatsioonis?
Vastus: Tõmban võimalikult paremale poole tee äärde ning lasen üksused mööda. Kuna tagaajamisele lisajõudu pole tarvis, jätkan patrulli.

Toimub tagaajamine kus sa osaled. Tagaajamises osaleb ka High Speed Interception Unit. HSIU sõiduk tahab sinust mööduda vasakult. Kuidas sa käitud sellises situatsioonis?
Vastus: Kuna HSIU sõidukil on tagaajamistel eesõigus, siis tõmbaksin ma rohkem paremale poole tee äärde ning laseksin HSIU masinal mööduda.

Toimub tagaajamine ning sõidetakse tagaaetaval ilusti taga kolonnis. Teie olete esimeses patrullautos roolis ning põhjustate avarii. Kuidas käitute sellises situatsioonis?
Vastus: Jään enda masinaga paigale, hoiatan teisi enda avariist ning lasen kogu kolonni mööda. Enne tagaajamisele naasmist, veendun kas minu ning mu partneriga on kõik korras.

(( OOC ))

Nimi: Jarmo
Vanus: 17
TS & mikkri olemasolu: Olemas
Varasem kogemus: nebu, snj, lsrp

• SA:MP sAdministraator

aTjHl7J.png

Lugupeetud Joseph Barnes,

Teie Curriculum Vitae on administratsiooni poolt üle vaadatud ning teie liitumisavaldus Los Santos Police Departmentiga on vastu võetud. Akadeemia toimumise kuupäev on lahtine ning selle kohta tuleb asjakohane teadaanne.

Administrative Services Bureau

Los Santos Police Department

[email protected]

• skrollz locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.