Posted January 28, 20214 yr SA:MP sAdministraator Kellele: [email protected] Kellelt: [email protected] Kuupäev: 28.01.2021 Teema: Brian Rodrigo - Curriculum Vitae Manused: Curriculumvitae.pdf, Motivatsioonikiri.pdf Tervist lugupeetud linnavalitsus! Mina, Brian Rodrigo, soovin kandideerida Los Samtos Emergency Department peadirektori ametikohale, juhul kui minu kandidatuur ei osutu valituks peadirektori ametikohale siis esitan enda kandideerimise ka direktori ametikohale. Curriculum VitaeIsiklik Informatsioon Ees- ja perekonnanimi: Brian Rodrigo Sünniaeg: 10.02.1986 Vanus: 34 Isikukood: 38602107643 Aadress: Idlewood 17 Telefon: 555-48-44 E-post: [email protected] Emakeel: eesti keel Haridus Haridustase:Kõrgharidus Hariduskäik [aastaarvudega] Los Santose Gümnaasium [1993-2005] Los Santose Ülikool (Arstiteadus) [2005-2011] Täiendkoolitused:“Punane rist” “Elustamise ABC” ''Kuidas suhelda klientidega" “Enesekaitse algkursus” "Ettevõtte juhtimine" “Alustava ettevõtja baaskoolitus” “Finantsraamatupidamine” Muu informatsioon Võõrkeelteoskus:saksa keel 6/10 inglise keel 8/10 soome keel 8/10 Varasemad töökohad:Los Santos Emergency Department - Direktor Las Venturas Transport - Taksojuht San Fierro Transport - Juhataja Los Santos Transport - Peadirektor/Direktor Juhiload:B-kategooria juhiluba D-kategooria juhiluba C-kategooria juhiluba A-kategooria juhiluba Haigused:Haigused puuduvadTervisetõend: OlemasTugevad küljed: Positiivne suhtumine, tugev tahtejõud, suhtlemine, kohusetundlikkusNõrgad küljed: Vahepeal suitsetamine Motivatsioonikiri Mina, Brian Rodrigo, soovin saada Los Samtos Emergency Department Peadirektoriks kuna mul on selle juhtimiseks vajalikud teadmised olemas ja ma usun, et saan sellel ametikohal hästi hakkama. Olen varasemalt olnud Los Santos Transpordi peadirektor. Kui saaksin antud ametikohale, siis luban teile, et Los Samtos Emergency Department on taas ühtlaselt toimiv ettevõte, kes teeb oma tööd korrektselt ja korralikult. Luban teile, et Los Samtos Emergency Department ametis töötavad parimad arstid. Tegeleksin töötajate arendamisega, korraldaksin erinevaid koolitusi ja õppusi, et arstid tuleksid toime igas olukorras. Luban teile, et Los Samtos Emergency Department töötajad ei tegeletaks ebaseaduslike ning lubamatute asjadega. Soovin luua Los Samtos Emergency Department ja teiste organisatsioonide vahel erinevaid koostöösid. Lugupidamisega, Brian Rodrigo