Posted January 28, 20214 yr Isikuandmed Nimi: Daye Bryant Vanus: 33 Sünniaeg: 22.09.1989 Isikukood: 38909227142 Aadress: Jefferson motel 1A-33 E-post: [email protected] Telefon: 5558001 Emakeel: Inglise keel Perekonnaseis: Vallaline Haridustase: Kõrgharidus Motivatsioonikiri: Olen Daye Bryant. Olen ennast pidevalt harinud ja õppinud erinevaid ameteid. Nüüd juba vähe pikemalt olen tegelenud meditsiiniga ja seepärast soovin ka kandideerida antud kohale. Teine põhjus miks otsustasin kandideerida antud ametikohale on seotud minu kolimisega siia linna, Kuna ma olen siin kasvanud ja lapsepõlve siin mööda saatnud ja tean siinseid inimesi. Minu õpingud viisid mind Las Venturasesse, kus ma ka pikalt töötasin. Nüüd pärandati mulle maja ja pärandi asjade kordaajamiseks pidin tulema tagasi siia. Siin meenud mulle kõik see aeg ning otsustasin siia jääda. Alustasin 2007. aastal oma meditsiini õpinguid ja töötanud peale seda erinevates haiglates erinevatel ametikohtadel ning sealjuures. Lisaks töötamisele olen võtnud ka koguaeg erinevaid koolitusi, et ennast veel harida sellel alal. Hariduskäik koos aastaarvudega: 1995-2007 Los Santos Gümnaasium IT erisuunaga 2007-2013 Los Santos Ülikool Arstiteadus eriala 2013-2016 Las Venturas Meditsiini Ülikool Täiendkoolitused: 2009 Armee Lahingvälja meditsiin 2012 Armee parameediku eriala täiendkoolitus 2015 Armee lahingmeditsiini eripärad Töökogemus Ettevõte: Los Santos Haigla ning Las Venturas Haigla Amet: Los Santos Haiglas Vanemõde ning Las Venturas Haiglas peaarst ning hiljem peadirektor Ettevõtte tegevusala: Meditsiin Aeg: 2015 - 2021 Võõrkeelteoskus: Inglise keel, Eesti keel, Vene keel Arvutioskus Algtase: Piltide loomine Keskmine tase: Veebilehtede loomine Spetsialisti tase: Programmide loomine Autojuhiload: B-kategooria, C-kategooria ja D-kategooria Lisainfo Nõrgad küljed: - Huvialad: Rahvuskaart Soovitajad Nimi: Kalle Winston Töökoht: Las Venturas Haigla Amet: Praegune peadirektor enne ja peale mind Number: 74196