Jump to content

Featured Replies

Posted

Curriculum Vitae

Sisukord:
Isiklik informatsioon
Hariduskäik
Täiendkoolitused
Võõrkeelteoskus
Lisainfo ja muu
Motivatsioonikiri
Lisaküsimused
((OOC))

Isiklik informatsioon

[1.1] Eesnimi: Andrew
[1.2] Perekonnanimi: Giordano
[1.3] Sugu: M
[1.4] Vanus: 33
[1.5] Sünnikuupäev: 21.04.1988
[1.6] Isikukood: 38804218743
[1.7] Rass: Europiid
[1.8] Sünnikoht: Los Santos
[1.9] Elukoht: 1169 Market Street, Rodeo, Los Santos 802, San Andreas
[1.10] Telefoni number: 58930984
[1.11] E-mail[email protected]

Hariduskäik

[2.1] Haridustase: Kõrgharidus
[2.2] Hariduskäik

Los Santos Põhikool

Los Santos Gümnaasium

Los Santos Ülikool

Täiendkoolitused

Enesekaitseõpe

EVOC+

Basic First Aid

Võõrkeelteoskus

Inglise keel 5/5

Vene keel 2/5

Lisainfo ja muu

[5.1] B-kategoorija juhtimisõiguse olemasolu: Olemas
[5.2] Tugevad küljed: Meeskonnatöö, koordineerimisoskus ja füüsiline vorm
[5.3] Nõrgad küljed: Eneseanalüüs
[5.4] Huvialad: Motokross
[5.5] Haigused: Puuduvad
[5.6] Varasem kogemus: Retired Sergeant - Tustin Police Department - 11 aastat

Motivatsioonikiri[4 lõiku]

Mina, Andrew Giordano, soovin liituda Los Sanotos Police Departmentiga, et kaitsta ja teenida Los Santose linna. Hiljuti märkasin, et Los Santos Police Department otsib enda ridadesse uusi liikmeid ja arvan, et võiksin olla üks potentsiaalne kandidaat.

Ma olen 11 aastat töödanud koos Tustin Police Departmentiga, kuid otustasin lahkuda ja seada endale uued sihid. Ametiaja jooksu suutsin ma läbida EVOC+ täiendkoolituse, mis andis mulle väga palju juurde ja saaksin enda teadmised endaga kaasa võtta. 

Suudan suurepäraselt koordineerida ja käituda vastavalt erinevatele olukordadele. Minu varasemad töökohustused nõudsid minult pidevalt ükstuste koordineerimist ja arvan, et suudaksin tulla suurepäraselt toime. 

Soovin seada endale uued sihid ja leian, et Los Santos Police Department on õige koht, kus saaksin ennast uuesti proovile panna. Ma annaksin endast kõik, et vähendada kriminaaltegevust Los Santose linnas. 

Lisaküsimused

Kuidas käituksid kui oled enda töökohustusi täitmas kus võtad kinni kriminaali ja seda kajastatakse meedias, aga negatiivselt ning kommentaarid on solvavad ja sõimavad?
Vastus: Tegelen enda töökohustustega edasi ja eeldan, et Public Communications and Community Relations Division Teami ( PCCRD ) liikmed võtavad ühendust antud meediaagentuuriga ja tegelevad sellega.

Tuleb väljakutse koduvägivallast. Sa oled kõige lähemal olev patrull ja reageerid sellele. Kohale jõudes sa koputad uksele ja kuuled kisa, ähvardust mehelt, et hoiaksid eemale muidu ta tapab naise ära. Kirjelda konkreetselt ja detailselt kuidas sa käituksid.
Vastus: Alutaksin sellest, et kutuskin lisaüksused ja üritan Metro ka välja kutusda, et saaksid reageerida ja situatsiooniga edasi tegeleda. Üritaksin läbirääkimisi pidada niikaua kuni Metro kohale jõuab ja üle võtab. 

Oled teinud just Traffic Stopi, väljas on pime ja sa oled üksi patrullis. Sa väljud patrullautost koos taskulambiga ja näitad sellega peatatud sõiduki poole. Läbi tagaklaasi sa näed kuidas juht võtab mingi asja mis läigib valguse käes vastu, ning asetab selle kõrvalistme alla. Kuidas käitud ja mida teed?
Vastus: Hoiaksin pidevalt isikul silma peal ja kutsuksin endale ühe lisaüksuse, kes saab mu seljatagust jälgida. Küsiksin isiku dokumendid ja kontrolliksin MDT kaudu tausta üle. Peale seda üritan välja selgitada, mis ta kõrvalistme alla asetas ja tegutsen edasi. 

Oled üksi patrullis Gantonis ning lahendad kakluse situatsiooni, kus üks osapooltest räägib agressiivse hääletooniga ning süüdistab teist osapoolt kakluse alustamises. Teine osapool süüdistab esimest kakluse alustamises rahuliku hääletooniga. Kuidas käitud?
Vastus: Kuulan mõlemad osapooled ära ja langetan otsuse. Laseksin mõlemal osapoolel minna oma teed kui on sõna-sõna vastu. 

Raadiosaatjas öeldakse “Kood 0, ohvitser haavatud! 10-20 Idlewoodi kortermajad!”. Reageerid kutsele ja jõuad kortermajade juurde. Näed relvastatud kahtlusalust, kes sihib tulirelvaga sind. Kuidas käitud sellises situatsioonis? Kirjelda täpselt.
Vastus: Tegemist on High Risk situatsiooniga ja oht tuleb neutraliseerida nii kiiresti kui võimalik. Mul on teada, et kahtlusalune on relvastatud ja on tule juba avanud. Mul on täielik õigus kasutada oma ametirelva ja neutraliseerida oht kui mul on teada, et ta on juba minu kolleegi haavanud ja sihib relvaga minu poole. Kõige tähtsam on tagada turvalisus ja prooviksin ka teistele üksustele anda teada, et on vaja abiväge ja perimeeter on vaja üle seada.

Linnapeal toimub tagaajamine kus on kõik vajalikud üksused olemas. Näed tagaaetavat ning kaaskolleege tulemas kaugelt. Kuidas toimid sellises situatsioonis?
Vastus: Tõmban tee äärde ja ootan kuni kõik on minust möödunud. Peale seda jätkan mina oma tegevust kuna tagaajamisel on piisav arv üksuseid.

Toimub tagaajamine kus sa osaled. Tagaajamises osaleb ka High Speed Interception Unit. HSIU sõiduk tahab sinust mööduda vasakult. Kuidas sa käitud sellises situatsioonis?
Vastus: HSIU sõidukil on täielik õigus tagaajamiste käigus mööda teistest, kuid nad peavad ka teavitama kui neil on plaanis mööduda teistest üksustest tagaajamise käigus. HSIU sõiduki möödumisel tõmbaksin mina paremale poole tee äärde ja teeksin ruumi, et HSIU saaaks minust vasakult poolt mööduda ohutult. 

Toimub tagaajamine ning sõidetakse tagaaetaval ilusti taga kolonnis. Teie olete esimeses patrullautos roolis ning põhjustate avarii. Kuidas käitute sellises situatsioonis?
Vastus: Jään oma kohale seisma ja annan märku üksustele, et olen avarii teinud, et oskaksid sellega arvestada. Ootan kuni kõik üksused on minust möödunud ja ühineksin uuesti kolonniga. 

(( OOC ))

Nimi: Erik
Vanus: 16
TS & mikkri olemasolu: Olemas
Varasem kogemus: GTA World; LSRP; RCRP; SnJ; Nebulos.

• SA:MP sAdministraator

aTjHl7J.png

Lugupeetud Andrew Giordano,

Teie Curriculum Vitae on administratsiooni poolt üle vaadatud ning teie liitumisavaldus Los Santos Police Departmentiga on vastu võetud. Akadeemia toimumise kuupäev on lahtine ning selle kohta tuleb asjakohane teadaanne.

Administrative Services Bureau

Los Santos Police Department

[email protected]

• skrollz locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.