Posted January 27, 20214 yr Teema: Frank Mayson LST peadirektoriks Kellelt: [email protected] Kellele: [email protected] CURRICULUM VITAE Isiklik Informatsioon Ees- ja perekonnanimi: Frank Mayson Sünniaeg: 30.04.1992 Isikukood: 39204301312 Aadress: Jeffersoni Motell Telefon: 5559174 ((Hetkel suvaline)) E-post: [email protected] Perekonnaseis: Vallaline Emakeel: Eesti keel Haridustase: keskharidsu Hariduskäik[aastaarvudega] Los Santose Põhikool (1999-2008) Los Santose Keskkool (2008-2011) Los Santose Ülikool (ärindus- ja ettevõte) (2011-2015) Täiendkoolitus[aastaarvudega] Esmaabi ABC (2015) Raamatumise algkursus (2015) Töökogemus[eelnevad töökohad] Dillimore taksopark 2015-2019 (Taksojuht; Raamatupidaja; Direktor) Los Santos Transport 2019-.... Võõrkeelteoskus: Vene keel 3/10 Inglise keel 7/10 Eesti Keel 10/10 Autojuhiload: B-kategooria, D-kategooria. Lisainfo Nõrgad küljed: Suitsetamine Tugevad küljed: Rahulik, külma närviga, hea sõitja, hea suhtleja. Motivatsioonikiri: Mina, Frank Mayson soovin kandideerida Los Santos Transpordi peadirektoriks kuna olen juba aastaid tegelenud taksondusega ja olen saanud vastava väljaõppe. Peale ülikooli asusin tööle Dillimore taksopargis kus täitsin direktori kohustusi, seega on vajavad oskused olemas. Kui saaksin väljapakutud ametikoha siis ei hakkaks kollektiivis mingeid suuri muudatusi tegema, kuna milleks lõhkuda töötavad süsteemi. Olen töötanud LST-s peale seda kui ma Dillimore taksopargist lahkusin ja peale esimest tööpäeva seadsin endale eesmärgi/unistuse, et kunagi võtan mina selle ettevõtte juhtimise endale. Nüüd on ehk võimalik see eesmärk/unistus täita. Loodan, et annate mulle võimaluse ennast tõestada ja usun, et te ei pea pettuma. OOC Nimi: Remy Vanus: 17 Varasem kogemus: Olemas (Los Santos Customsi peadirektor)