Posted December 17, 20195 yr [align=center] Isikuandmed Nimi: Roman Vanus: Smirnov Sünniaeg: 11.02.1992 Isikukood: 39202113322 Aadress: Hilltop Farm E-post: [email protected] Telefon: 5560122 Emakeel: Vene keel Perekonnaseis: Vallaline Haridustase: Kõrgharidus Lühitutvustus (Vähemalt 50 sõna): Mina Roman Smirnov, 27. aastane noormes soovin liituda selle ametiga just sellepärast, et mulle meeldib inimesi aidata ja neid ravida. Olen väga seltskondlik, kohusetundlik ning enesekindel noormees. Ma annan endast kõik, et inimesed saaksid õigel ajal arstliku abi ning nõustaksin neid kuidas enda tervise eest paremini hoolt kanda. Vabaaja toimetusteks on mul laskmine, tervisesport ning sõpradega väljas käik. Olen motiveeritud ning avatud uuteks väljakutseteks. Kui ma selle ameti saan siis minu eesmärk on sellele tööle pühenduda täie tõsisusega ning selleks, et abivajajad saaksid kiirelt abi. Hariduskäik koos aastaarvudega: 1999-2006 Los Santose Põhikool 2006-2009 San Fierro Keskkool 2009-2012 Las Venturas Kõrgkool Täiendkoolitused: Esmaabi ABC Töökogemus Ettevõte: LS Sweepers Amet: Tänavapuhastaja Ettevõtte tegevusala: Tänavapuhastamune Aeg: Pea aasta aega Võõrkeelteoskus: Vene keel 10/10 Eesti Keel 7/10 Inglise keel 4/10 Arvutioskus Algtase: + Keskmine tase: + Spetsialisti tase: + Autojuhiload: B-kategooria Lisainfo Nõrgad küljed: Puuduvad Huvialad: Sport, laskmine Soovitajad Nimi: Rainer Kubja Töökoht: Los Santos Emergency Department Amet: Praktikant Number: [/align] - [align=center]Nimi: Ei soovi avaldada Vanus: 15 Aktiivsus: Oleneb päevast, mängijate arvust, seega umbes päevas 2-7 tundi Eelnevad töökogemused päästeametis: -[/align]
December 25, 20195 yr Lugupeetud, Roman Smirnov! Teatame Teile rõõmuga, et Teie kandideerimisavaldus on vastu võetud ja olete oodatud töövestlusele. Võtke ühendust alljärgnevate kontaktidega ning leppige kokku sobiv aeg töövestluse tegemiseks. Daye Bryant, peadirektor / 5560115 Brenna Noel, direktor / 555-93-05 Lugupidamisega, Brenna Noel Los Santose Päästeamet