Posted November 28, 20195 yr Tere Kommuuni rahvas. Siia teemasse postitan oma ideed mis mul pähe tulnud mida lisada/muuta/eemaldada SnJ SA:MP serverist. Töökohad Lisada võiks juurde erinevaid töökohti mis oleks peidetud salajastesse paikadesse, tööd võiksid olla näiteks narkodiiler, relvaärikas.Osades töökohtades kus on vaja teha erinevaid ringe siis nendes võiks olla valikut, valida saaks siis suur ring, keskmine ring ja väike ring, vastavalt ringi suurusele on ka siis palgad.Üleüldse võiks töökohtade palkasi suurendada arvestades masinate, majade, firmade jms hindasi. Mapingud Tähtsamad kohad mis on serveri poolt alguses juba valmis näiteks unity, autopood jms sellised kohad võiksid olla kõik põhilinnas Los Santoses ja ilusti ära mapitud.Lisaks auto turuplats kus saavad mängijad ise müüa autosi võikst tuua Los Santosesse ja teha ilus maping. Masinad Hea raha eest võiks saada enda masinat upgradeda mootori poolest kui ka välimuse poolest, lisada võiks saada LEDe, custom paintjobe jms.Võiks lisada rendimasinad mida saaks rentida mingi tasu eest mingiks ajaks, masinateks võiksid olla faggiod ehk rollerid. Välimus Enne uue välimuse ostmist võiks saada eelvaadet välimusest lähemalt.
November 29, 20195 yr Töökohad Lisada võiks juurde erinevaid töökohti mis oleks peidetud salajastesse paikadesse, tööd võiksid olla näiteks narkodiiler, relvaärikas. Mis mõte neil? Teed oma grupeeringu ja ajad kindlalt suunda ja lõpuks siis saad ise valmistada relvi/aineid. Whats the point? Kui teha siis võiks nii teha relvadele, et ametlikud grupid peavad kokku NT rauda ja siis saavad teha relvi kindlas kohas aga peab raha ka olema. Narko kohta ei oska mingeid mõteid tuua.
November 29, 20195 yr SA:MP Haldaja Töökohad Selleks, et relvi / narkootikume valmistada, pead sa olema ingame ametlikus illegaalses grupeeringus. Ja ringide kohta vaid nii öelda, et näiteks hetkel sweeperil on kolm erinevat varianti juba, ringide pikkuseks täpselt ei tea, ei ole mõõtnud, aga variatsioon on neil olemas. /asukoht sweeper M, /asukoht sweeper W, /asukoht sweeper OC & palgad ei ole väikesed. Sa arvatavasti lihtsalt tegid paar esimest ringi ja arvasid, et see ongi lõpptulemus, aga ei ole - palgad suurenevad selle tulemusel mida rohkem sa teed ringe. /andmed näitab su tööstaazi, su tööstaazi taga on sulgudes arvud, iga tund sa saad teha 1 ringi & siis see üks tööstaazi arv suureneb sul kuniks on vajalik arv koos & sealt edasi su palka tõstetakse veidi. Mapingud Ei, nende mapingutega ei tehta mitte midagi. Masinad Ma kunagi tahtsin luua idee, et sellistele grupeeringutele pole üldse mõeldud nagu streetrace, et juhul keegi peaks kunagi midagi looma & ametlikuks saama, aga siit oleks selle idee vundamnent. Selle mootori upgrade ja asjad on suht MTA teema, SAMPi sync'i arvestades see ei tuleks absoluutselt mitte kõne allagi ja need LEDid ja asjad ei näe samuti väga ilusad välja, server näeks välja nagu mõttetu vikerkaar mis ulatuvad mingi x kaugusele ja siis keeravad ülejäänud shadowid üldse paigast ära ja üldse graafikapoolest, see ei näeks väga ilus välja.
December 4, 20195 yr Author Töökohad Selleks, et relvi / narkootikume valmistada, pead sa olema ingame ametlikus illegaalses grupeeringus. Ja ringide kohta vaid nii öelda, et näiteks hetkel sweeperil on kolm erinevat varianti juba, ringide pikkuseks täpselt ei tea, ei ole mõõtnud, aga variatsioon on neil olemas. /asukoht sweeper M, /asukoht sweeper W, /asukoht sweeper OC & palgad ei ole väikesed. Sa arvatavasti lihtsalt tegid paar esimest ringi ja arvasid, et see ongi lõpptulemus, aga ei ole - palgad suurenevad selle tulemusel mida rohkem sa teed ringe. /andmed näitab su tööstaazi, su tööstaazi taga on sulgudes arvud, iga tund sa saad teha 1 ringi & siis see üks tööstaazi arv suureneb sul kuniks on vajalik arv koos & sealt edasi su palka tõstetakse veidi. Mapingud Ei, nende mapingutega ei tehta mitte midagi. Masinad Ma kunagi tahtsin luua idee, et sellistele grupeeringutele pole üldse mõeldud nagu streetrace, et juhul keegi peaks kunagi midagi looma & ametlikuks saama, aga siit oleks selle idee vundamnent. Selle mootori upgrade ja asjad on suht MTA teema, SAMPi sync'i arvestades see ei tuleks absoluutselt mitte kõne allagi ja need LEDid ja asjad ei näe samuti väga ilusad välja, server näeks välja nagu mõttetu vikerkaar mis ulatuvad mingi x kaugusele ja siis keeravad ülejäänud shadowid üldse paigast ära ja üldse graafikapoolest, see ei näeks väga ilus välja. Siiski arvan, et kui on mapitud Hospital siis võiks olla ka mapitud teised populaarsed/tähtsamad kohad.
December 10, 20195 yr Author Grupeeringud Kuna puudub igasugune töö tegemise võimalus Taksopargi liikmetel siis selle probleemi lahendamiseks näen mina paari otsust - Koondada töötajaid; Lisada BOTid keda saaks vedada soovitud asukohta.
December 10, 20195 yr SA:MP Haldaja Kuidas töötajate koondamine neile rohkem kliente tooks? Ja botid kindel ei, hehe.
December 10, 20195 yr Grupeeringud Kuna puudub igasugune töö tegemise võimalus Taksopargi liikmetel siis selle probleemi lahendamiseks näen mina paari otsust - Koondada töötajaid;Lisada BOTid keda saaks vedada soovitud asukohta. Või ehk kustutaks selle mõttetu grupi?
December 10, 20195 yr Author Grupeeringud Kuna puudub igasugune töö tegemise võimalus Taksopargi liikmetel siis selle probleemi lahendamiseks näen mina paari otsust - Koondada töötajaid;Lisada BOTid keda saaks vedada soovitud asukohta. Või ehk kustutaks selle mõttetu grupi? See ei lahendaks otseselt olukorda.
December 10, 20195 yr Grupeeringud Kuna puudub igasugune töö tegemise võimalus Taksopargi liikmetel siis selle probleemi lahendamiseks näen mina paari otsust - Koondada töötajaid;Lisada BOTid keda saaks vedada soovitud asukohta. Või ehk kustutaks selle mõttetu grupi? See ei lahendaks otseselt olukorda. Siin ei olegi mingit olukorda või probleemi :D lihtsalt on üks mõttetu grupp
December 10, 20195 yr Grupeeringud Kuna puudub igasugune töö tegemise võimalus Taksopargi liikmetel siis selle probleemi lahendamiseks näen mina paari otsust - Koondada töötajaid;Lisada BOTid keda saaks vedada soovitud asukohta. Või ehk kustutaks selle mõttetu grupi? See ei lahendaks otseselt olukorda. Siin ei olegi mingit olukorda või probleemi :D lihtsalt on üks mõttetu grupp tehke taxify kus pead ostma litsentsi ja saad s6ita enda cheetahiga taksot