Posted November 27, 20195 yr Isikuandmed Nimi: Rainer_Kabja Vanus: 21 Sünniaeg: 27.01.1998 Isikukood: 49805124567 Aadress: Palomino Creek 1 E-post: [email protected] Telefon: 5559821 Emakeel: Eesti keel Perekonnaseis: Vallaline Haridustase: Kõrgharidus Lühitutvustus (Vähemalt 50 sõna): Mina olen Rainer_Kabja, olen väiksest saadik olnud huvitatud meditsiinist ja sellel alal töötamisest. Minu ema oli kirurg, sain juba väiksena šnitti inimeste meedilisest abistamisest. Teadsin kohe, et see on ala, millega ma suurena karjääri hakkan tegema. Õppisin kõrgkoolis meditsiini ning nautisin seda tohutult. Olen kindel, et saaksin oma töös hakkama, ma suudan jääda igasugustes erinevates situatsioonides rahulikuks ning annan endast kõik, et Los Santose elanikud tervena hoida. Hariduskäik koos aastaarvudega: Los Santose Põhikool (2005-2014) San Fierro Gümnaasium (2014-2017) Las Venturase Ülikool (2017-2019) Täiendkoolitused: Esmaabi ABC Töökogemus: Ettevõte - EMS Amet - Praktikant Ettevõtte tegevusala - Brigaadis olemine ja kutsetele vastamine. Aeg - Kuu aega Võõrkeelteoskus: Eesti keel 10/10 Inglise keel 3/10 Vene keel 1/10 Arvutioskus Algtase: + Keskmine tase: + Spetsialisti tase: + Autojuhiload: B-kategooria Lisainfo: Nõrgad küljed: Harv suitsetamine Huvialad: Ratsutamine, jooksmine Soovitajad Nimi: - Töökoht: - Amet: - Number: OOC: Nimi: Lauri Vanus: 14 Aktiivsus: 2-10h päevas, oleneb mängijatearvust. Eelnevad töökogemused päästeametis: Puudub
November 27, 20195 yr Lugupeetud, Rainer Kabja! Teatame Teile rõõmuga, et Teie kandideerimisavaldus on vastu võetud ja olete oodatud töövestlusele. Võtke ühendust alljärgnevate kontaktidega ning leppige kokku sobiv aeg töövestluse tegemiseks. Direktori asetäitja Brenna Noel / 555-93-05 Daye Bryant, peadirektor / 556-01-15 Isabella Vega, peadirektor / 666-666 Lugupidamisega, Brenna Noel [email protected] Los Santose Päästeamet