Posted November 21, 20195 yr [align=center] Isikuandmed Nimi: Ethan Lopez Vanus: 21 Sünniaeg: 20.06.1998 Isikukood: 39806207492 Aadress: Marina 15 E-post: [email protected] Telefon: 5559072 Emakeel: Eesti keel Perekonnaseis: Üksik Haridustase: Keskeriharidus Lühitutvustus (Vähemalt 50 sõna): Olen Ethan Lopez. Lõpetasin hilja aegu kutse kooli meditsiini erialal. Peale seda on plaan saada arstiks. Olen käinud läbi keskkooli. Keskooli lõpetasin 4'jade ja 5'tega. Peale seda hakkasin kohe huvi tundma meditsiini vastu. Mulle meeldib aidata inimesi. Olen seda ka varem teinud. Vabal ajal vaatan dokumentaalfilme meditsiinist ja õpin juurde kuidas paremini inimesi aidata. Hariduskäik koos aastaarvudega: Los Santose keskkool 2005-2017 Los Santose kutsehariduskeskus 2017-2019 Täiendkoolitused: Esmaabi ABC Töökogemus Ettevõte: Los Santos Transport Amet: Taksojuht Ettevõtte tegevusala: Takso Aeg: 2019-2019 Võõrkeelteoskus: Eesti keel 10/10 Inglise keel 7/10 Vene keel 4/10 Arvutioskus Algtase: Olemas Keskmine tase: Olemas Spetsialisti tase: Olemas Autojuhiload: Olemas Lisainfo Nõrgad küljed: - Huvialad: Ujumine Soovitajad Nimi: - Töökoht: - Amet: - Number: [/align]- [align=center]Nimi: Sten Vanus: 17 Aktiivsus: Aktiivne Eelnevad töökogemused päästeametis: [/align] Kunagi olen olnud nebus vist
November 21, 20195 yr Lugupeetud, Ethan Lopez! Teatame Teile rõõmuga, et Teie kandideerimisavaldus on vastu võetud ja olete oodatud töövestlusele. Võtke ühendust alljärgnevate kontaktidega ning leppige kokku sobiv aeg töövestluse tegemiseks. Daye Bryant, peadirektor / 5560115 Lugupidamisega, Daye Bryant. Los Santose Päästeamet, peadirektori E-mail: [email protected] Telefon: 5560115