Posted November 14, 20195 yr SA:MP Haldaja Tunned vajadust vehkima hakata? Tahad end kuskil klubis täis juua ja siis tekib sinu sisse aggressioon, mida sa ei suuda õigesti endast väljendada ning sa plahvatad? Ärkad prügikastidel vahel, silm sinine, nägu näeb välja nagu kreeka E? Milleks see kõik eelnev vajalik on, kui sa saad teha mida su hing ihkab õigel platvormil, sulle vastavalt määratud inimestega. Enam ei sa ei pea muretsema, et sinu vastane on sinust kaks korda suurem või kaks korda oskuslikum - isegi kui sa valdaksid seda informatsiooni tema kohta. Registreeri end amatöör fight nightile SMOKES & JACKS JÕUSAALIS, mis toimub järgmisel pühapäeval - 23.11, algusega kell 19:00 ning veendu, et ka sinust saaks asja kaklejana, kui sa seda vaid tõesti tahaksid ning sul oleks selleks kõigeks iseenda mugavustsoon. Osalejatel tuleb läbida üldfüüsiline test ning arsti poolt saadud paberid esitada meile, et ma saaksime lubada teil üldse osaleda. Kategooriateks on featherweight, lightweight ning middleweight ning igas kaalukategoorias saab tulla vaid üks võitja, niiet matemaatilises perspektiivis asja vaadata, on meil 3 võitjat ühe õhtuga! Iga kaalukategooria võitja lahkub ringist 50 tuhandega enda taskus ning kindlasti ka enesedistsipliiniga järgnevate olukorduda üle, nüüd kui ta on selle võidumaitse suhu saanud legaalsel areenil. Kohapeal on turvateenistus ja parameedikud, kes abistavad teid igas astmes teie võitluse käigus. DING DING JA PALJU EDU TEILE KÕIGILE! OSALEJAD Danilo Izyumov MIDDLEWEIGHT Harley Hepburn MIDDLEWEIGHT KAALUKATEGOORIAD FEATHERWEIGHT 55 - 60 KG LIGHTWEIGHT 60 - 65 KG MIDDLEWEIGHT 70 - 75 KG KAITSJAD N/A FEATHERWEIGHT N/A LIGHTWEIGHT N/A MIDDLEWEIGHT REGISTREERUMISEKS täida ära siin esitatud ankeet ning saada see [email protected] (( siia teemasse )) Nimi: Vanus: Kontaktnumber: Kaal: Mina, nimi siia olen teadlik kahjstustest mis võivad juhtuda minuga kakluse käigus ning ettearvamatuid juhtumeid, kus üks vale liigutus võib olla saatuslik. Selle saadud informatsiooniga nõustun ma enda registreerumist üritusse ning edasine, mis minuga juhtub areenil, ei ole SMOKES & JACKS ettevõtte mitte mingil alusel tekitatud, vaid mu enda vabatahtlik soov üritusest osa võtta. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Gaspare Russo +372 555 99 30 [email protected]
November 14, 20195 yr Author SA:MP Haldaja Iga kaklus on best out of three rounds süsteemiga. (( Esimene round kuniks üks kaklejatest surma saab, saab revived - IClikult on kajastatakse seda kui roundi lõppu, teavitatakse roundi algust & siis uuesti kuniks üks võitlejatest surma saab. Mingisugust low HPga kaotust ei ole. Ning, et üritust pikendada ja rohkem anticipationtrhillinguna seda hoida, siis esimene kaotus ei ole kaotus, vaid on BEST OUT OF THREE ))
November 14, 20195 yr Nimi: Danilo Izyumov Vanus: 25 Kontaktnumber: +372 555 84 07 Kaal: 70 Mina, Danilo Izyumov olen teadlik kahjstustest mis võivad juhtuda minuga kakluse käigus ning ettearvamatuid juhtumeid, kus üks vale liigutus võib olla saatuslik. Selle saadud informatsiooniga nõustun ma enda registreerumist üritusse ning edasine, mis minuga juhtub areenil, ei ole SMOKES & JACKS ettevõtte mitte mingil alusel tekitatud, vaid mu enda vabatahtlik soov üritusest osa võtta.
November 14, 20195 yr Nimi: Sergio Falcone Vanus: 25 Kontaktnumber: 5559753 Kaal: 70 Mina, Sergio Falcone olen teadlik kahjstustest mis võivad juhtuda minuga kakluse käigus ning ettearvamatuid juhtumeid, kus üks vale liigutus võib olla saatuslik. Selle saadud informatsiooniga nõustun ma enda registreerumist üritusse ning edasine, mis minuga juhtub areenil, ei ole SMOKES & JACKS ettevõtte mitte mingil alusel tekitatud, vaid mu enda vabatahtlik soov üritusest osa võtta. ck @etz
November 14, 20195 yr Nimi: Harley Hepburn Vanus: 26 Kontaktnumber: 5834231 Kaal: 75 Mina, Harley olen teadlik kahjstustest mis võivad juhtuda minuga kakluse käigus ning ettearvamatuid juhtumeid, kus üks vale liigutus võib olla saatuslik. Selle saadud informatsiooniga nõustun ma enda registreerumist üritusse ning edasine, mis minuga juhtub areenil, ei ole SMOKES & JACKS ettevõtte mitte mingil alusel tekitatud, vaid mu enda vabatahtlik soov üritusest osa võtta.
November 15, 20195 yr Author SA:MP Haldaja Peale üritust toimub afterparty Commerce Night ööklubis, kus toimub ka enda kaalukategooria välja seligtatud võitjate autasustamine ning kindlasti ei jää puudu ka muusikast ning suurepärasest seltskonnast. Samuti ka registreerumiseks on jäänud vaid nädal, reedeks sulgeme registreerumise ning kõige hiljemalt laupäeva õhtuks peab olema võistlejatel ära saadetud enda üldfüüsilise testi paberid, kinnitatud enda arsti poolt, minule @ [email protected] & kes veel ei tea, kus jõusaal asub, siis selleks on vana Marina Gym. Uueks ürituseks on ka uue jõusaali debüüt, värske algus.
November 16, 20195 yr Author SA:MP Haldaja Kuupäev ürituseks on hoopis 24. november, mitte 23. Vabandust ebameeldivuste pärast, mul oli parasjagu kalender SUN-MON, mitte MON-TUES formaadis, sest ma vahel olen international ja sealt see viga tuligi. 24. november, PÜHAPÄEVAL, algusega kell 19.00.
November 18, 20195 yr Author SA:MP Haldaja Oleme sunnitud naasema siiski enda 23. kuupäeva peale & taaskord ma vabandan äkiliste muudatuste eest ning igasuguse ebameeldivuse, mis ma tekitan selle kõigega teie graafikusse. See on lõplik muudatus ürituse suhtes, kui see üldse toimub, sest nagu näha SIIS INIMESED EI TAHA TASUTA VIITEKÜMMEND TUHANDET ENDALE, VAID TAHAVAD UNITYS PASSIDA JA VINGUDA ATMOSFÄÄRI ÜLE, ET LINNAS EI TOIMU MIDAGI! parimate soovidega, Gaspare Russo +372 555 99 30
November 21, 20195 yr Author SA:MP Haldaja Homme kell 19.00 lõppeb registreerumine ning hiljemalt kella kolmeks (15.00) laupäeval peavad kõigil olema üldfüüsilise testi paberid saadetud @ [email protected] MIKS KEEGI OSA EI VÕTA?!
November 21, 20195 yr Nimi: matthew turner Vanus: 26 Kontaktnumber: 5560002 E-mail: [email protected] Kaal: 70 Mina, Matthew Turner olen teadlik kahjstustest mis võivad juhtuda minuga kakluse käigus ning ettearvamatuid juhtumeid, kus üks vale liigutus võib olla saatuslik. Selle saadud informatsiooniga nõustun ma enda registreerumist üritusse ning edasine, mis minuga juhtub areenil, ei ole SMOKES & JACKS ettevõtte mitte mingil alusel tekitatud, vaid mu enda vabatahtlik soov üritusest osa võtta.