Jump to content

Featured Replies

Posted
  • SA:MP Haldaja

SEASON 4!

Seniks on kõik väga stabiilne olnud, uus Superstars süsteem on minumeelest viis pluss ja seniks need kolm, neli campaigni mis ka tehtud sai, on postiivsed. Kui nad vaid parandaksid ära Tournament matchmakingu ja ehk tagasi tooksid realtime PVP, mis Season 3 lõpus oli beta faasis, oleks timm. Ärge bench lineupi vaadake, määratud on mängijaid vaid, et booste saaksin - best lineupiga oleks vist iga stiili OVR 78 pluss. Season 3 lõpetasin 104 parim lineup OVR, no money spent - selle aasta goal on saada vähemalt 108 pluss

Screenshot_20191030-150629_NBA_Live.jpg

Screenshot_20191030-150618_NBA_Live.jpg

Screenshot_20191030-150639_NBA_Live.jpg

Mina kui suur korvpalli armastaja, olen sellest sõltuvuses arvestades, et ma saan seda mängida ükskõik kus ja millal. Esimest korda alustasin Śeason 2 ajal, peale seda suht nonstop grindinud. Season 2 ajal vist panin kokku 15 eurot, ostsin paar Elite packi aga peale seda pole sentigi kulutanud.

kle sa sadmin sa peaksid sampiga tegelema mitte teisi mänge promoma siin :@

• Author
  • SA:MP Haldaja

Muidu ma kogun kaks nädalat igasuguseid saadud packe ja avan need alles pühapäeviti, sest iga kahe nädala tagant on uus Showdown Season esmaspäeviti, aga praegu lihtsalt vajutasin kogemata open now, mitte later & bam, 5.0% probabilityga Elite mängija saada.

Screenshot_20191030-220024_NBA_Live.jpg

// Avasin kohe inventorys olevad seitse pro packi ja ühe premier packi, sealhulgas kaks halloween special campaign oma ja boom & bust packist kus elite võimalus vaid 2.5 protsenti, tõmbasin järjekordse - lineupi küll ei lähe, aga arvatavasti oksjonile ja 600, 700kga peaks müüdud saama

Screenshot_20191030-222011_NBA_Live.jpg

• 2 weeks later...