Jump to content

Featured Replies

Posted

PKUvqs3.png

:: Isiklik informatsioon ::

Eesnimi: Augustus

Perenimi: Terane

Sünniaeg: 25.05.1998

Isikukood: 39810250253

Perekonnaseis: Vallaline

:: Kontaktandmed/ lisainformatsioon ::

Elukoht: Playa De Seville

E-mail: [email protected]

:: Hariduskäik ::

2004-2015 -  Tallinna Rahumäe Põhikool

2015-2018 - Montgomery Kutsehariduskeskus (multimeedia, videotöötlus, pilditöötlus)

2018 - ... - Los Santose Kõrgkool (multimeedia)

:: Lisakoolitused ::

2017 aastal läbitud suhtlemiskoolitus "Kuldsed sõnad"

2018 aastal läbitud b-kategooria juhtimisõiguse koolitus (including ESMAABI & PIMEDA/LIBEDASÕIT )

:: Juhilubade olemasolu ::

Mina, Augustus Terane, kinnitan et oman b-kategooria juhiluba.

:: Minust endast ::

Olen 20-aastane väljakutseid otsiv noormees, kes tööle kätt ette ei pane. Praegusel ajahetkel töötan East Beachis autotöökojas laojuhatajana, kuid laotöö ei ole see mida olen alati soovinud teha. 2015 aastal astusin ma Montgomery Kutsehariduskeskusesse, kus ma sain vedamise peale multimeedia erialale. Seal sain ma õppida ka kõvasti pildi/videotöötlust. Põhjus, miks kandideerin just Los Santos Newsi ridadesse, on lihtne - te pakute peaaegu ainukesena töökohta Los Santoses, mis läheb kokku ka minu erialaga. 

Leian, et suudaksin Los Santos Newsi tuua uusi, värskeid ideid, ning samuti olla paindlik töötaja, kes vajadusel saab hakkama ka töödega, mis ei ole minu töölepingus kirjas. Otsin lihtsalt hetkel kindlat sissetulekut, kuna minu hetkene töökoht käib graafikupõhiselt, ei pruugi ma alati kuu lõpuni välja tulla, seepärast otsin ka stabiilsemat töökohta. Olen alati valmis jagama oma mõtteid ning arutama ja kuulama teiste mõtteid. Arvan, et mitu pead kokku pannes on lõpptulemus alati parem, kui midagi individuaalselt läbi viia- sellel on muidugi ka erandjuhud. Vabal ajal käin ma palju lasketiirus, samuti käin ma oma kutsikaga koerakoolis. Nagu eelnevalt mainitud, elan üksi ning pean üleval oma väikest kutsikat ning kahetoalist korterit. Korteris on veel remont pooleli, seepärast leian vajadust ka rohkem tunde nädalas töötada, kui praegu. Los Santose Kõrgkoolis käin ma nädalavahetuseti ning mõni tööpäev ka õhtusel ajal. Võib ette juhtuda, et pean ka võtma mõne päeva vabaks et osa võtta kooliprojektidest ning eksamitest. Tean juba ette, et algul saaks minu töökoht olema väljakutse, kuid olen kiire õppija ja innukas, valmis vastu astuma ka raskematele katsumustele.

:: Teie poolt välja antud nõuded ::

Kui nägin teie töökuulutust, keskendusin pikalt tekstile, et aru saada mida tööliselt ootate. Hetkel kandideeriksin ma reporteri kohale, kuid selle aasta oktoobris saan 21-aastaseks ning oleksin valmis ka tegelema helitehnikuna. Tööd piiravat tervisehäda mul küljes ei ole, samuti ei ole ma kriminaalkorras karistatud ega kaelas ühtegi kohtuprotsessi/juurdlust. Olen alati leidnud, et legaalsel teel raha teenimine võib olla küll raskem, kuid lõppkokkuvõttes on see kõigile win-win olukord.

OOC

Nimi: Kristjan

Vanus: 20

Eelnev kogemus: Olin ka eelmises SNJis meedia peadirektor, 31st State Roleplays tegime @Desert 'iga päris kõva värgi ning Nebuloses olin samuti raadiohääl.

Lugupeetud, Augustus Terane

Teatame Teile, et Teie kandideerimisavaldus on vastu võetud, vaatamata puudulikule avalikus teadaandes mainitud portfoliole (Teie parimate piltide/failide/artiklite kogum).

Võtke meiega ühendust ning leppige kokku sobiv aeg töövestluse tegemiseks. Töövestlusele tulles palun võtke kaasa portfolio.

Lugupidamisega,

Hao Long

Los Santos News, peadirektor

E-mail: [email protected]

Telefon: 556-00-77

Guest
This topic is now closed to further replies.