Posted August 5, 20196 yr 3.9. Second changes (crackis) olev isik ei ole kohustatud andma inventorys olevaid relvi/narkot, kui temalt seda nõutakse. Selle reegli võiks ära võta kuna keegi ei taha oma relva enamasti anda, kui crackis on. Kõik kes poolt pange Thanks
August 5, 20196 yr Lollus. Tuleb lihtsalt paremini rpda õppima, et ei peaks röövimiseks maha kõmmutama. Saab ka ilma.
August 5, 20196 yr Author Lollus. Tuleb lihtsalt paremini rpda õppima, et ei peaks röövimiseks maha kõmmutama. Saab ka ilma. Vahepeal müüd relva ja tuleb North End gangiga sõda ja siis veteran vingub. Ma ei mõtle enda peale. Ma mõtlen ka teiste peale.
August 5, 20196 yr See reegel võiks üldse nii välja näha - 3.9. Second changes (crackis) olev isik ON kohustatud andma inventorys olevaid relvi/narkot, kui temalt seda nõutakse.
August 5, 20196 yr SA:MP vModeraator see reegel tehti kunagi selleks, et relvi serverist välja ka läheks, muidu läheb jube kirjuks see värk
August 5, 20196 yr Pigem toob see aind paksu pahandust juurde, inimesed hakkavad otsima põhjusi, miks kedagi maha lasta, et lihtsalt tema relva endale saada.
August 5, 20196 yr See reegel rikub reaalset olukorda ju. Oletame kui nüüd kui IRL laseb su keegi nokki nö kliinilisse, siis ilmselgelt on võimalik isikult asju eemaldada. Olgu selleks relv/narko või mis iganes aga nokkis isikutest ei anna enam keegi miskit. Aind need kes mõistavad, et siiski on reaalne eemaldada, need annavad. Lihtsalt minu vaatenurk, ei tulnud ei halva ega heaga. Olge muhedad edasi!
August 5, 20196 yr Author see reegel tehti kunagi selleks, et relvi serverist välja ka läheks, muidu läheb jube kirjuks see värk Mille jaoks siis LSPD on?
August 5, 20196 yr see reegel tehti kunagi selleks, et relvi serverist välja ka läheks, muidu läheb jube kirjuks see värk Mille jaoks siis LSPD on? Samal eesmärgil, mis teistel grupeeringutelgi. Et RP-d pakkuda & et oleks piisavalt serverisisest tegevust?