Jump to content

Featured Replies

Posted

3.9. Second changes (crackis) olev isik ei ole kohustatud andma inventorys olevaid relvi/narkot, kui temalt seda nõutakse.

Selle reegli võiks ära võta kuna keegi ei taha oma relva enamasti anda, kui crackis on. 

Kõik kes poolt pange Thanks

Lollus. Tuleb lihtsalt paremini rpda õppima, et ei peaks röövimiseks maha kõmmutama. Saab ka ilma.

• Author

Lollus. Tuleb lihtsalt paremini rpda õppima, et ei peaks röövimiseks maha kõmmutama. Saab ka ilma.

Vahepeal müüd relva ja tuleb North End gangiga sõda ja siis veteran vingub.

Ma ei mõtle enda peale. Ma mõtlen ka teiste peale.

See reegel võiks üldse nii välja näha - 3.9. Second changes (crackis) olev isik ON kohustatud andma inventorys olevaid relvi/narkot, kui temalt seda nõutakse.

• SA:MP vModeraator

see reegel tehti kunagi selleks, et relvi serverist välja ka läheks, muidu läheb jube kirjuks see värk

Pigem toob see aind paksu pahandust juurde, inimesed hakkavad otsima põhjusi, miks kedagi maha lasta, et lihtsalt tema relva endale saada.

See reegel rikub reaalset olukorda ju. Oletame kui nüüd kui IRL laseb su keegi nokki nö kliinilisse, siis ilmselgelt on võimalik isikult asju eemaldada. Olgu selleks relv/narko või mis iganes aga nokkis isikutest ei anna enam keegi miskit. Aind need kes mõistavad, et siiski on reaalne eemaldada, need annavad.

Lihtsalt minu vaatenurk, ei tulnud ei halva ega heaga. Olge muhedad edasi!

• Author

see reegel tehti kunagi selleks, et relvi serverist välja ka läheks, muidu läheb jube kirjuks see värk

Mille jaoks siis LSPD on?

Mille jaoks siis LSPD on?

Samal eesmärgil, mis teistel grupeeringutelgi. Et RP-d pakkuda & et oleks piisavalt serverisisest tegevust?

Guest
This topic is now closed to further replies.