Posted July 29, 20195 yr Lahkun SAMP'i maastikult, põhjust otseselt ei ole. Mentaalselt sain isegi enam, kui ootasin, seega suured tänud selle eest. Mänginud 4 aastat roleplayd, saab iga inimene kvaliteedist päris hästi aru, ning vaadates SNJ'i kriitilise pilguga, olen ma eesti SAMP maastiku üle päris uhke. Muidugi on igal asjad oma Up & Downid, kuid ilmselgelt kõigile õnneks, oli plusse rohkem kui miinuseid. Tahan eriti suure südamega tänada herr Jaakaru, eQualg, Kiibu, Germoo(vanamees) myrkk,Cathya , mugi, Rax, Eneli dkmario kes aitas otsida tutvusi 16+, kes pakkus mulle viimased kuud kõige paremat RP'd, mida siiani kogenud olen. Respekt absoluutselt kõigile, kes suudavad võtta RP'd kui hobi ning teevad ka seda oma südamega. Mänguelamust ei saa gamerite jaoks asendada, seega tänan kõiki, kes seda julgelt pakkuda soovisid & said. Minu aeg sai läbi, tänan. @Puuhalg out
July 29, 20195 yr mm tsau jap, sooviKsin öElda, et täNu kenTHi arendustele Oleme me Nii kaugele jõudnud! PEame tegema punDiga võimalikult kiirElt sääred!
July 29, 20195 yr Ei muidu oli norm server. 10 minutit mängisin ja sain 2 korda killed! Teinekord ehk saan ka mõned killid kirja, kui see luuser Veteran oma koodid maha võtab.