July 23, 20196 yr [align=left] Lisan siia mõned avatarid, signatuurid. Kui millalgi viitsin siis topin siia uuemaid avatare ning signatuure. Lisaks siia alla lendavad ka kõik muud huvitavad photoshop'is tehtud pildid, kas siis enda lõbuks või kellegi soovil tehtud.[/align] [align=center]Lisan, et ei pea kirjutama, kui võtate mingi signatuuri või avatari kasutusse, piisab thanksist. Kui ei leia endale sobivat avatari, siis saada pm'i oma soov (KOOS SUURUSEGA!! max: 150x250).[/align] [align=center][spoiler=Avatarid] [spoiler=Signatuurid] [spoiler=Logod] [/align] [align=center][spoiler=Requestid] [align=center] [/align] [spoiler=Mapingud] [/align]
July 29, 20196 yr Author [align=center][spoiler=Avatarid 29.07] [spoiler=Signatuurid 29.07] [spoiler=Vanad, üles leitud logod] [spoiler=Requestid 29.07] [/align]
August 9, 20196 yr Author Tegin veic teise stiiliga kui tavaliselt. [spoiler=[b]Avatarid 10.08[/b]] [spoiler=[b]Requestid[/b]]
August 12, 20196 yr [spoiler=[b]Avatarid 12.08[/b]] [spoiler=[b]Signatuurid 12.08[/b]] vöix panna hoiatava kirja signade spoilerisse sest ma olin parasjagu kirikus kui ma spoileri avasin ja köik n2gid ma veel arvasin et see on kristlik foorum :@ :@
August 13, 20196 yr Author [spoiler="[b]Avatarid 13.08[/b]"] [spoiler="[b]Signatuurid 13.08[/b]"] [spoiler="[b]Request[/b]"]
August 13, 20196 yr Author Väga humoorikas oled. Need on koguaeg nii "suured" olnud. Järgmised teema reostamised lähevad kustutamisele.
[align=left]
Lisan siia mõned avatarid, signatuurid. Kui millalgi viitsin siis topin siia uuemaid avatare ning signatuure.
Lisaks siia alla lendavad ka kõik muud huvitavad photoshop'is tehtud pildid, kas siis enda lõbuks või kellegi soovil tehtud.[/align]
[align=center]Lisan, et ei pea kirjutama, kui võtate mingi signatuuri või avatari kasutusse, piisab thanksist.
Kui ei leia endale sobivat avatari, siis saada pm'i oma soov (KOOS SUURUSEGA!! max: 150x250).[/align]
[align=center][spoiler=Avatarid]

[spoiler=Signatuurid]
[spoiler=Logod]

[/align]
[align=center][spoiler=Requestid]

[align=center]

[spoiler=Mapingud]
[/align]