Posted July 23, 20196 yr [align=left] Lisan siia mõned avatarid, signatuurid. Kui millalgi viitsin siis topin siia uuemaid avatare ning signatuure. Lisaks siia alla lendavad ka kõik muud huvitavad photoshop'is tehtud pildid, kas siis enda lõbuks või kellegi soovil tehtud.[/align] [align=center]Lisan, et ei pea kirjutama, kui võtate mingi signatuuri või avatari kasutusse, piisab thanksist. Kui ei leia endale sobivat avatari, siis saada pm'i oma soov (KOOS SUURUSEGA!! max: 150x250).[/align] [align=center][spoiler=Avatarid] [spoiler=Signatuurid] [spoiler=Logod] [/align] [align=center][spoiler=Requestid] [align=center] [/align] [spoiler=Mapingud] [/align]
July 24, 20196 yr Author Tegin veic requeste [align=center] smith. Lemon 150x250https://i.imgur.com/PAzC3gr.png[/img] [/align]
July 25, 20196 yr Author Kõik kes enne tänast (25.07.2019) endale siit avatari võtsid siis palun refreshige enda avatarid uuesti laadides enda avatariks. Foorum ei tohiks neid enam uduseks muuta. [spoiler=Uued avatarid 25.07]] [spoiler=Uued signatuurid 25.07]
July 26, 20196 yr Author Mitmed on küsinud kas requestid maksavad ka midagi. Vastus on lihtne: tasu on südametunnistuse järgi. Kui keegi kasutab minu tehtud logosid või personaalseid signatuure siis nende eest ma soovin saada creditsi. Lisaks hakkan siia lisama ka enda tehtud mapingutest pilte. Kahjuks varasematest töödest mul pilte pole. Enda mapitud intist enda majja aga tegin paar klõpsu. [spoiler=Mapingud] [spoiler=Avatarid 27.07] [spoiler=Requestid]