Posted August 20, 20187 yr Nähtud kahte külameest kes käisid minult suitsu küsimas, kahjuks endal oli kiire ning ei jõudnud nimesi ega numbrit küsida! Kui keegi teab kust neid leida siis palun anda märku komentaarides! NB! NAINE TEGI PILTI KENADEST MEESTEST!
August 20, 20187 yr ** Cleavon Bennett logib arvutisse sisse ja näeb et uus grupp netti tehtud ** ** Cleavon näeb seal pilti kus ta koos Jonathaniga ning kutsub Jona vaatama ** ** Cleavon vastab postitusele ** Cleavon Bennett ütleb: Guh'Dayum kurret ma Jonaga ikke siuke modell valmis eh..
August 21, 20187 yr Sina, kaunis neid siniste teksade ja suurte tissidega. Eile öösel nägin sind unity poe ees, kahjuks ei jõudnud sinuga juttu tegema tulla, kuna sõbrad ei lubanud ja tassisid mu minema. Ole hea, võta minuga ühendust, kontakti saad adminilt.
August 22, 20187 yr sina türa kes mu rahakoti võttis dillimore pubist ära, arvesta sellega kui näen taon ära. anna vähemalt dokumendid tagasi raha võid endale jätta
August 23, 20187 yr Sina värdjas kes sa täna öösel kell 2:57 parkisid oma kombainiga terve Unity parkla kinni, tea, et sinu pärast jäi mul lotopilet ostmata ja võit saamata :@ :@
August 23, 20187 yr Sina, kes sa mu Sultani akna lõhkusid ja sealt mu illegaalse MP5'e varastasid, tea et ma olen sul kohe ukse taga!!!
August 23, 20187 yr Sina värdjas kes sa täna MP5 müüd, tea, et ma saadan sulle organisatsioonid peale raisk!!! :@