September 24, 20187 yr kle tee lsrp foorumisse see grupp 2ki v6tab edu, siin sellega ametlikux ei saa proly
September 24, 20187 yr putsi mul kop es juba sellest inklise kelest, mitaki ei sa aru. ära ei sa tõlkita we?
September 24, 20187 yr putsi mul kop es juba sellest inklise kelest, mitaki ei sa aru. ära ei sa tõlkita we? Nice catcyha copy peaks mainima, saa iseseisvaks ;)
September 24, 20187 yr Author SA:MP Haldaja kle tee lsrp foorumisse see grupp 2ki v6tab edu, siin sellega ametlikux ei saa proly ei tea millest räägid, oleme juba ametlikud :P
September 25, 20187 yr putsi mul kop es juba sellest inklise kelest, mitaki ei sa aru. ära ei sa tõlkita we? Nice catcyha copy peaks mainima, saa iseseisvaks ;) Mis catchya???????????????????????????????????? Türa mai vitsi ise mõelta eksole.
September 25, 20187 yr kle tee lsrp foorumisse see grupp 2ki v6tab edu, siin sellega ametlikux ei saa proly ei tea millest räägid, oleme juba ametlikud :P "linnuvabriku mob" tra mis keldriserver see on hahahahahaha