Jump to content

Featured Replies

• Author

Sind teades saab stock platsilt odavamalt autosid kui sinu käest ostes imo. ;) mingi väike osa autodest võiks jääda, mingi 1 mudel mõnest eksootilisest autost nt

Pole ühegi auto reklaami teinud tho, pole isegi pakkunud niiet ära mähi ja tõmba normiks mees. Miks peaks jääma? Bulleteid ja Turismosid ja asju sittakanti ringluses ja autopoest saab ka alati tutika osta.

Sa said platsil 1.3 milliga auto, ütleme siis sinu sõnul player hinnaga ja edasi üritad müüa 1.5-1.8 ma usun et inimestele see küll ei meeldi

• Author

Sa said platsil 1.3 milliga auto, ütleme siis sinu sõnul player hinnaga ja edasi üritad müüa 1.5-1.8 ma usun et inimestele see küll ei meeldi

Mida sa mähid? Ma räägin ÜLDSE teisest asjast praegult, ma räägin stocki platsi kaotamisest ja sa tuled mingist autost mähkima? Tõmba normiks, sa oled vist liiga noor, et mu ideest aru saada.

Kui sa hakkad inimeselt autot ostma siis on ka kohe see, et tuleb ainult command enamjaolt ja mingit vahelist rollimängu ei toimu sellel.Olen ise ostnud autosid piisavalt palju snjs mängijatelt kui äri õitses rpd sai mõne üksikuga tehtud põhjalikult aga muidu on põhiasi /müüsõiduk ja Head aega.

• 4 weeks later...
  • Omanik

Lükkasin sAdminite ette idee eemaldamaks stockiplatsid, kuid jättes võimaluse autode stocki müümiseks. (stockist osta ei saa.)

Lukku ja Otsust ootama.

Guest
This topic is now closed to further replies.