Posted August 7, 20187 yr Minu ideeks oleks ära kaodata stockipoiste platsid ja asendada see vanarauaga, nagu see kunagi oli. Idee tekkis sellest, et ma olen näinud hiljuti megavähe reklaame autode müügist ja ostust, mis vihjab ka sellise RP puudumisele. Auto vanarauda müümisel saab 50% stock hinnast tagasi. Kindlasti viiks raha ka /reklaam kaudu rohkem välja ja tekiks sedasamust RPd juurde.
August 7, 20187 yr ei usu et keegi sul vanaraua pärast rpd juurde tekitama hakkab, kes see ikka viitsib 5 päeva järjest reklaame teha enda auto müügiks, ma arvan et peal 2-3 reklaami on tal juba isu täis. Või kui ongi kangekaelne siis raiskab enda raha üleüldse reklaamidele ära, aga vanaraud oli tore küll, sesuhtes lagi ei tekiks seal LV juures.
August 7, 20187 yr Idee pole paha. Kuid mingi koht võiks siiski jääda kust näiteks odavamalt kasutatud auto kätte saab.
August 7, 20187 yr ei usu et keegi sul vanaraua pärast rpd juurde tekitama hakkab, kes see ikka viitsib 5 päeva järjest reklaame teha enda auto müügiks, ma arvan et peal 2-3 reklaami on tal juba isu täis. Või kui ongi kangekaelne siis raiskab enda raha üleüldse reklaamidele ära, aga vanaraud oli tore küll, sesuhtes lagi ei tekiks seal LV juures. See võimalus on ka veel...
August 7, 20187 yr Author ei usu et keegi sul vanaraua pärast rpd juurde tekitama hakkab, kes see ikka viitsib 5 päeva järjest reklaame teha enda auto müügiks, ma arvan et peal 2-3 reklaami on tal juba isu täis. Või kui ongi kangekaelne siis raiskab enda raha üleüldse reklaamidele ära, aga vanaraud oli tore küll, sesuhtes lagi ei tekiks seal LV juures. Ära mähi.. Enne stockipoiste platsi oli tohhujaa reklaame ja autode äri õitses. Vanarauda läksid need autod, mil oli kas väga kõrge kilometraaz või inimene oli laisk et seda müüa. Ega sa IRL ei tahaks ka autot platsile maha müüa, kui sul on võimalus rohkem raha teenida? Kunagi see süsteem ainult vanaraua najal töötaski, sina mängisid seeaeg liivakastis Glennuke :)
August 7, 20187 yr ei usu et keegi sul vanaraua pärast rpd juurde tekitama hakkab, kes see ikka viitsib 5 päeva järjest reklaame teha enda auto müügiks, ma arvan et peal 2-3 reklaami on tal juba isu täis. Või kui ongi kangekaelne siis raiskab enda raha üleüldse reklaamidele ära, aga vanaraud oli tore küll, sesuhtes lagi ei tekiks seal LV juures. Ära mähi.. Enne stockipoiste platsi oli tohhujaa reklaame ja autode äri õitses. Vanarauda läksid need autod, mil oli kas väga kõrge kilometraaz või inimene oli laisk et seda müüa. Ega sa IRL ei tahaks ka autot platsile maha müüa, kui sul on võimalus rohkem raha teenida? Kunagi see süsteem ainult vanaraua najal töötaski, sina mängisid seeaeg liivakastis Glennuke :) ma just seletasingi, et kes sul viitsib 5 päeva järjest reklaame teha enda auto müügiks? Selleks ajaks on sul kõik raha otsas kui lõpuks müüdud saad.
August 7, 20187 yr Author ei usu et keegi sul vanaraua pärast rpd juurde tekitama hakkab, kes see ikka viitsib 5 päeva järjest reklaame teha enda auto müügiks, ma arvan et peal 2-3 reklaami on tal juba isu täis. Või kui ongi kangekaelne siis raiskab enda raha üleüldse reklaamidele ära, aga vanaraud oli tore küll, sesuhtes lagi ei tekiks seal LV juures. Ära mähi.. Enne stockipoiste platsi oli tohhujaa reklaame ja autode äri õitses. Vanarauda läksid need autod, mil oli kas väga kõrge kilometraaz või inimene oli laisk et seda müüa. Ega sa IRL ei tahaks ka autot platsile maha müüa, kui sul on võimalus rohkem raha teenida? Kunagi see süsteem ainult vanaraua najal töötaski, sina mängisid seeaeg liivakastis Glennuke :) ma just seletasingi, et kes sul viitsib 5 päeva järjest reklaame teha enda auto müügiks? Selleks ajaks on sul kõik raha otsas kui lõpuks müüdud saad. Kui stocki plats ära kaodatakse, pole inimestel võimalus autot mujalt osta, kui kas tutikana või kasutatud playeri käest, oled sa ka sellele mõelnud? Praegult ostavad kõik stocki platsilt sama hinnaga mis playerilt saaks ja playerile ei jää võimalust oma sõidukit müüa.
August 7, 20187 yr Sind teades saab stock platsilt odavamalt autosid kui sinu käest ostes imo. ;) mingi väike osa autodest võiks jääda, mingi 1 mudel mõnest eksootilisest autost nt