Jump to content

Featured Replies

• Author

Natuke kommiraha peab sees olema. Tõesti arvad, et ma jõuan siin tasuta +60 tundi iga kuu tõmmelda niisama heast tahtest? Minu jaoks on see part-time job ja igapäevane üks suur probleem ja peavalu, kus ma täidan erinevaid rolle nagu näiteks: kliendiga suhtleja, projektijuht, projekti analüütik, arendaja, projekti arhitekt ja serverite administraator.

saatsin kaupole väikse kirja vms

heia

anyways, lähen kohe asja juurde ja ütlen ära, et meie punt ei ole sobilik siia mängimiseks, mispärast leian, et meid tuleks siit pagendada,

sest see võib olla ainus viis, kuidas teistel mängijatel oleks taaskord parem mängida, sest meie kamp logib mängu sisse vaid selleks, et tulistada,

oleme dmerid, buggerid ja mõnel puhul ka need trollijad

bugimine väljendub siis selles, et oleme ohtralt kuule niimoodi teinud:

step 1: /võta masinast relv ja kuulid

step 2: /haara relv ja kuulid

step 3: lase üks lask

step 4: /haara uuesti, et relv kotti läheks

step 5: /pane relv masina koos kuulidega, mis peale lasku alles

step 6: /veh despawn

step 7: /vahetakarakter või relog

step 8: kätte jääb üks kuul algsest kogusest vähem, ehk masinast võtad 200, lased ära ja ss lõpptulemus on 199 kuuli lisaks enda nimele

vajadusel saadan video, kuidas asi toimib

peale bugimise oleme ka notorious hackeri silvermate abi kasutanud näiteks copchasel või muul ennast ohustaval kriitilisel olukorral, see võis lõppeda kas sellega,

et silvermate nt laseb lspd helikopteri alla või jooksutab serveri kokku mingil moel, arvan, et sellest peaks piisama meie pagendusest, mängijatele võite ka lihtsalt öelda, et rainer käis pihtimas või midagi, up to you

juhul kui peaks tulema kisa, et me ei vääri seda bani ja, et see on absurdne, siis neile võib julgelt öelda, et tegelikult oleme küll selle väärilised, aga jah, see on see,

millest oleks võinud juba varem rääkida, aga vähemalt jõudsin selleni, mina soovin serverile vaid edu ja võib-olla on peale seda teistel mängijatel parem mängida

• Author

lükkasin väikse (loe 100GB) DDoSi peale ja kutsusin rahva hoopis kokys deathmatchi mis ei jookse kokku