August 5, 20187 yr Author Relvi saab vorpima hakata? Ja kas see on kindlalt nagu OK? kuulsin, et Romet juba teeb relvi, ise omades narko gruppi :D
August 5, 20187 yr SA:MP sAdministraator Mis asja? Ma vaatan üle aga fixisime ära selle. Peaks olema fixed, ma ei oska veel kindlalt öelda EDIT: Kri teed mulle selle signa siis?
August 5, 20187 yr Author See nädal mis tuleb, teeme Komaroviga teile veits actionit ka, arvatavasti mingi poerööve tihedamini full-autodega või siis teeme bait-setupe, et üks inimene teeb murdvarast kuskil "lollis" kohas ja full m4jadega auto ootab eemal, et ära päästa oma mees, kui sobib. Politsei vingub, et tegevust ei ole, siis hakkame korraldama. :D
August 6, 20187 yr yo kutid eile peale RPd laksin kohe magama ja magasin hommikuni, täna töölt tulen tegelen signadega ja brotherhoodi kaardiga
August 6, 20187 yr Author See grupeeringusse nvn ei saa, kui ta LINNUVABRIKU's on, las teeb sissekandeid ja lehekülgi juurde meile, aga gruppi ma teda ei võta, ajab mingit kahtlast juttu ka vahepeal, et talle ei mahu pähe kuidas tema saab IC jaili jms :D
August 6, 20187 yr SA:MP sAdministraator Ise jäin mõtlema, et ta tahab gruppi selleks, et teha salaja ise relvad valmis, seejärel annab need niisama kellegi kätte, kes linnuvarbiku karakteriga sees :D