September 21, 20187 yr Author tahaks kvaliteet roolpleid teha venelased võtsid ju Berliini ära, kuidas sa seda enam teed?
September 21, 20187 yr tahaks kvaliteet roolpleid teha venelased võtsid ju Berliini ära, kuidas sa seda enam teed? terve redwood suri reichstagi ja führerbunkerit kaitsdes kartell suri stalingradis
September 23, 20187 yr Author okei, hakkame rpma siis vää? võtaks raineri ka punti ja korraldaks midagi ühist :)
September 23, 20187 yr nii kui marcus avastab et RS1 ei lisatud tanke siis võib sama valelik kui rainer DOINK
September 23, 20187 yr nii kui marcus avastab et RS1 ei lisatud tanke siis võib sama valelik kui rainer DOINK miks sa võtad ainult nahavärvuse järgi? mustanahalised on väga toretad... see et neil tumenahk on see ei tähenda et nad on teistsugused Ma nii vihkan neid kes vihkavad mustanAhalisi , NAD ON VÄGA TOREDAD , mul on kahju et KÕIK neid vihkavad..mul on väga palju sõpru kes on mustanahalised nad on palju toretamad kui eestlased , aga noh Eestlased vihkavad naguinii kôiki...