August 22, 20187 yr @fresh yo ma tegin viimase pakkumise enne 24h täitumist anna maja http://snjrp.eu/foorum/showthread.php?tid=2893&page=2
August 24, 20187 yr Author Hei. Kuna ma ise muutun järgmine nädal ebaaktiivsemaks ning ei saa nädala sees pelada siis grupeeringu juhtimise võtavad üle @pahandus ja @Jarnet, ehk siis nemad hakkavad korraldama mingisuguseid tegevusi teile aeg-ajalt. Ma ise ei soovi liider olla kui olen ebaaktiivne ning silma peal ei saa hoida grupeeringu tegevustel. Ehk siis midagi väga ei muutu, lihtsalt ma hakkan nädalavahetusel ainult sees käima ning aeg-ajalt midagi välja mõtlema, tegevuse osas, et mida järgmisena teha, et grupeeringu tegevus välja ei sureks. Minu soovitus Jarnetile ja Pahandusele, mis tegevused hetkel pooleli on. Suurem kütusevargus, ehk siis illegaalne kütusevedu Angel Pine Tanklasse, seda tanklat mida me omame.Metsalapiga seonduv RP, ehk siis võite hakata seal puid langetama ning panna madalamad rankid tööd tegema seal.Snitchi grupeeringuga RP, ehk siis suuremas pildis sooviksin näha rohkem kokkumängu nendega, kuna me oleme nendega "allies".Jimmy Ruffi RP, ehk siis kuhu kadus Jimmy ning mis temaga täpsemalt juhtus.Oopiumi taimede lõikamine, ehk siis see RP mis seal põllul toimus, see tuleb ära ka lõpetada.
August 24, 20187 yr n6rgad liiderid pange see marcus origtalt hoopis omanikuks ta oskas p2ris h2sti seda mehhiko gangi teha