Jump to content

Featured Replies

Posted

Kogu jutt, ettepanekud ja kaebused siia teemasse.

Kaeban still Martin Kuuse peale, kui juhataja on sees, on suur töörabaja, aga kui juhatajat pole on suur looder.

Laidan ka Lucas Xo????? misiganes ta oli, eesti keel on napp ja RPda eriti ei taju. Tema pikk ja raske RP on võrdne minu lühikesega.

• 11 months later...

Kiire küsimus. Kes kõik firmast on siin privaat grupis?

• 4 weeks later...

On vaja kedagi foorumigruppi ka lisada? Kirjage siia fnimed või PM

Lisasin 2 inimest kollektiivist sisse. @Kuliu ehk Miguel Alejo ja @HIFzu ehk Angelica Vitalievna.

Kui kedagi neist enam ei ole siis Blueberry garage JUHTKOND teavitab mulle.

Tulen ise ka kunagi tagasi nolama

Teen täna lõuna ajal kollektiivis puhstust, kõik kes pole 2 nädala jooksul mehaaniku karakteriga sees olnud saab kicki kuna keegi pole "Eemalolekute" alla miskit kirjutanud, et on pikemalt eemal, va Stacey Clark. Ja kui nüüd üritad end täna päästa sellega, et logid kiirelt sisse, siis see ei lähe läbi, vaatan logidest kõik järgi.

Kõik paremat soovides,

Maksim Miroslav

Peadirektor

Blueberry Garage

Teen täna lõuna ajal kollektiivis puhstust, kõik kes pole 2 nädala jooksul mehaaniku karakteriga sees olnud saab kicki kuna keegi pole "Eemalolekute" alla miskit kirjutanud, et on pikemalt eemal, va Stacey Clark. Ja kui nüüd üritad end täna päästa sellega, et logid kiirelt sisse, siis see ei lähe läbi, vaatan logidest kõik järgi.

Kõik paremat soovides,

Maksim Miroslav

Peadirektor

Blueberry Garage

Ma täna ilmselt alles kell 19:00 saan sisse tulla ja nii kolmapäevani. Mul päevalaager ja ilmselt saan koju alles kell 19:00

• 1 month later...