Posted July 27, 20187 yr Tervist, mul tuli väike idee mõeldes asjade üle järele ning mõtlesin, et ehk võiks saada poeröövi eest rohkem raha, kui seda röövida. Hetkel maximum summa mis on võimalik teenida on vist 1000$? Ning see ei ole enam mitte mingisugune motivatatsioon illegaalsetele inimestele, et seda röövima minna, pigem RP eesmärgil. Kuid samas kui mõelde selle üle, siis poerööv on suhteliselt riskirohke enamasti ning sellega võiks natukene rohkem teenida, kui praegu, sest see on päris niru antud momendil. [align=justify]Teine idee, mis mulle tuli on see, et mängijad võiks saada iga palgapäev väikse toetuse, kasvõi 500$ töötu abiraha, see on siis mõeldud neile, kes RP'vad ainult corneritel ning ei viitsi sweeperit/rekkat grindida tundide kaupa, vaid see oleks neile pigem mingisuguseks abiks, et surnuks ei peaks nälgima. [/align] Võite arutleda antud teemade üle ning öelda, miks te seda pooldate või ei poolda.
July 27, 20187 yr Esimene idee on väga hea,tõesti võiks sealt rohkem raha saada. Samuti võiks autovaras normaalselt raha teenida, mitte mingi 3k tunnis max. Töötu raha ma ei poolda, kuna serveris on piisavalt viise kuidas raha teenida ja hakkama saada. Ja kindlasti mitte ei käi mingi pomps või gängster sul töötukassas enda pabereid ajamas.
July 27, 20187 yr Esimene idee on väga hea,tõesti võiks sealt rohkem raha saada. Samuti võiks autovaras normaalselt raha teenida, mitte mingi 3k tunnis max. Töötu raha ma ei poolda, kuna serveris on piisavalt viise kuidas raha teenida ja hakkama saada. Ja kindlasti mitte ei käi mingi pomps või gängster sul töötukassas enda pabereid ajamas. Kuidas ma siis raha hakkan saama? Iga gh viskad mulle vähemalt tonni siis? Mu rp ongi et lähen grupeeringu ja siis hakkan rahasid nõudma. #TöötukassaPoleSüüdi
July 27, 20187 yr Esimese idee poolt, võiks olla vähemalt 5000$ et mängijatel oleks mingi point seda röövida, LSPD'l ka rohkem tegevust.
July 27, 20187 yr Esimese idee poolt, võiks olla vähemalt 5000$ et mängijatel oleks mingi point seda röövida, LSPD'l ka rohkem tegevust. teil saamtud koos seal ju
July 27, 20187 yr Töötu raha ma ei poolda, kuna serveris on piisavalt viise kuidas raha teenida ja hakkama saada. Ja kindlasti mitte ei käi mingi pomps või gängster sul töötukassas enda pabereid ajamas. aga käivad ju tegelt, saavad abirahasid ja sooduskuponge mida nad maha müüvad et raha juurde saada narkootikumide jaoks miks peaks inimene ekstra rahast ära ütlema kui see teda aitab, isegi kui ta on mingi gängster, aasta on 2018 kuid sellised asjad on ammu enne seda toimunud juba
July 28, 20187 yr SA:MP Haldaja Ei, sellised asjad peakski olema RP eesmärgil, sest praegu on see vaid eesmärgil, et raha saada & endale mingisugune põhjus anda, miks high speed chase'i teha, mis lõppeb 7 out of 10 aegadest vingumistega / shootoutiga või siis mis algab kohe shootoutiga poe juures. Sellel eesmärgil me langetasime ka röövimise kogusumat, et mängijad ei käiks ringi four deep AK'd käes mööda linna & igale ettejuhtuvale seda näkku suruma, et kiiresti rikastuda, vaid inimene teeb seda enda karakteriga eesmärgil, et ta karakter on built like that. Serveris on sitaks kergeid viise, kuidas endale päevaga 100k kokku ajada, kui natukenegi grindida, viise palju lihtsamaid kui see 24h jooksul üks poerööv, mis võib lõppeda /b shitstormiga & kellegi ajailimisega. & Mängija, kel on vähem kui 20 mängutundi, võiks saada ka mingit algajaboonust igal palgapäeval, $1000 Samuti ka neil, kel pole scriptwise tööd, võiks saada ka tööturaha $200 igal palgapäeval - ausalt öeldes, mina küll ei viitsi neid töökohtasi nolada, vaid ma pigem RPksin endale rolli siseselt mingi töö & RP'n selle palga siis selle scriptwise 'töötupalga' alla. Inimesed, kes fokuseerivad enda aja ja tähelepanu vaid roleplay keskkonnale / seltskonnale, ei tohiks jääda ilma gamemode sissetulekust.
July 29, 20187 yr Esimene idee on väga hea,tõesti võiks sealt rohkem raha saada. Samuti võiks autovaras normaalselt raha teenida, mitte mingi 3k tunnis max. Töötu raha ma ei poolda, kuna serveris on piisavalt viise kuidas raha teenida ja hakkama saada. Ja kindlasti mitte ei käi mingi pomps või gängster sul töötukassas enda pabereid ajamas. They actually do...