January 2, 20187 yr Author Ei metanud asukohta, otsisin sind pikemalt aega taga? COMMAN SENSE ma tahaks näha et sa lähed irl kellegi hoodi relvi, müüma ja mingi gangsterite turgu solkima?? Sa saaksid koha peal kuuli või nuga sest see on debiilne!
January 2, 20187 yr Author See inimene kellelt ma ig relvi ostan? tead teda? esiteks mina olen gangster ja teen räpast tööd, Töödad maffiosite heaks ehk olen tank kes läheb nende eest vangi jne edasi. ainult üks fuckin kindel isik on kellelt ma relvi ostan kui üldse ostan, sest ma pean temaga hästi läbi saama, kuna gangsteri loovad maffiadega häid suhteid kuna sealt saab palju töid ja hästi raha. aga mingi lambine tuleb tänaval meie ärisid nussima see on juba teine teema! Hoia enda suu kinni kui midagi ei tea näed targem välja!
January 2, 20187 yr Igastahes väga lamp, liigne relvadega vehkimine. Aga me RP-sime olukorra ära nii nagu oli, good luck ;)
January 2, 20187 yr Hahaha lihtsalt öeldi ig et sinna võib müüa, proovisin enda võimalust ja näed mis sai.. lase edasi mul väga vahet ei ole