December 21, 20177 yr 1) Eesti keel 2) Mis osariigi inglise keel see on? Nt: Do you have something krõbisevat? *Jeremy DeSHawn hoiab ripidest kinni* *Jeremy DeShawn viskab mehele taskust oleva raharulli* Come and talk me eny time. Ja ma olen päris kindel, et neid vigu on veel tohutult, pole lihtsalt varem su sissekadeid lugenud, lihttsalt võta end kokku ja vaata mida sa kirjutad, ei soovi edu :/ Siin pole pigem teema selles, et tal oleks vigu sees või ei saa hakkama, vaid ta nagu üldse ei oska inglise keelt. Mitme inimese kohta ütleb this jne jne jne. Tunnis peab kuulama, mitte magama ja klassiõdesid tatikuulidega laskma. Pece out nigers!
December 21, 20177 yr 1) Eesti keel 2) Mis osariigi inglise keel see on? Nt: Do you have something krõbisevat? *Jeremy DeSHawn hoiab ripidest kinni* *Jeremy DeShawn viskab mehele taskust oleva raharulli* Come and talk me eny time. Ja ma olen päris kindel, et neid vigu on veel tohutult, pole lihtsalt varem su sissekadeid lugenud, lihttsalt võta end kokku ja vaata mida sa kirjutad, ei soovi edu :/ Siin pole pigem teema selles, et tal oleks vigu sees või ei saa hakkama, vaid ta nagu üldse ei oska inglise keelt. Mitme inimese kohta ütleb this jne jne jne. Tunnis peab kuulama, mitte magama ja klassiõdesid tatikuulidega laskma. Pece out nigers! Jah ja kui sa ei oska inglise keelt siis sa ei saa teha sellist gangi, mai utlegi et ta hakkama ei saa.
December 21, 20177 yr Author imo parim grupp, mängiks ka politseiga täringuid See pole mul ballase karakter isegi. Miks ma ei või menti karakteriga täringuid mängida?
December 21, 20177 yr Nahhui sa meid siis provomas käid pubis kui see pole isegi see karakter kus me su üle lasime
December 21, 20177 yr Author Nahhui sa meid siis provomas käid pubis kui see pole isegi see karakter kus me su üle lasime Pole provonudki teid mida sa sokkid? lambist? katus sõitis ära v?