July 30, 20186 yr 2008 sattusin sampi maastikule ja seda siis Easylifes. Playonis sai juba vâhe mehisemat rollimângu teha
July 30, 20186 yr 2009 EasyLife roleplays oli kõige esimene sampi ja RPga kokkupuude (olles ise 7 aastane :))
July 30, 20186 yr Alustasin GTA SARP serveris (mingi international server oli kunagi aastal 2007/2008 vms). Sai mängitud seal mingi 3 kuud umb. Siis oli poole aastane paus umb ja ühinesin EasyLife ja eRP serveritega. Easylife oli siis veel San Fierros. Serverid võib olla olid mingi kuu-poolteist vanad olnud just ja mängisin nende algusest kuni tuli PlayOn, siis tegin aastase pausi. Ja sealt olin aktiivne alates Nebulos:SAMP sünnist kui olin seal kaasomanik kuniks lahkusin juhtkonnast (mäletamist mööda kestis mu aeg seal umbkaudu 3 kuud). Ja sealt edasi eriti pole aktiivselt RPnud. Sealt edasi suht puhtalt arenduse peale läinud.
July 30, 20186 yr since 09 easylife, sain esimese m2ngutunni jooksul unity suures parklas rape... head ajad
January 13, 20196 yr 2k15 snj. @"Aprikoos" @"Peeps" rääkisid koolis ja siis sai hakatud mängima! Esimesel päeval sain juba ka esimese hoiatuse kuna carjackisin @"TRBLSM..." autost välja! :D