Jump to content

Featured Replies

• Author

37d2929c2f9e0c02be57afba771e5d86.png

CHAPTER V - 2017, San Andreas, Dillimore town

Johannes Redwood meets with old Assistant Sheriff.

Isegi Johannesele tuli see üllatusena, mehele kes peaks kõigest teadma, mis maakonnas toimub. Järelikult oli tal see kuidaski kahe silma vahele jäänud. Need mõtted käisid Johannes Redwood'i peast läbi kui ta telefon helises ning ta nägi ekraani peal Sherman'i numbrit. Ta võttis kõne ilma mõtlemata vastu ning tervitas vanat Assistant Sheriff'i. Kõne kestab paar minutit ning selgub, et Sherman saab koheselt tulla Johannese juurde, kuna ta viibib hetkel Hilltop Farmis.  Johannes jääb rahulikult ootama kokkusaamiskoha juurde, süüdates suitsu.

e34a5dc2699a2c56c9856d06c025bcd3.png

Johannes märkab eemalt, et mingisugune sõiduk läheneb. Tegu on Yosemitega, mille roolis on Huck Sherman. Jah, tegu on selle sama Huck'iga, kes sai meie pereisaga väga hästi läbi ning kes saadeti 2011 hullumajasse. Uskumatu, kuidas aeg on möödunud. Johannes Redwood toetab kergelt seina najale ning sügab vaheldumisi enda habe. Huck Sherman pargib enda auto ära ning väljub sõidukist, haarates endaga kaasa väiksemat sorti seljakoti. Mehed tervitavad üksteist ning seejärel hakkab Huck Sherman rääkima.

„Mul on hea meel sind näha, vana sõber. Pole juba päris pikka aega sind näinud, lausa mitu aastat. Mul on sinu isast veidikene kahju, Johannes. Ta oli väga asjalik meesterahvas ning tean, et sinagi temast väga ei erine. Mul vedas, et mul su number alles oli ning kuna mind ei võeta enam uuesti ametlikult tagasi jaoskonda siis pean ma arvatavasti Teiega mõnda aega olema. Asjad lihtsalt on teinekord nii, aga ma tean, et sa oled mind valmis aitama. Koos võime korda saata nii mõndagi, mis muudaks maakonna tervikpilti suurelt ning võim langeks uuesti meie kätte. Täpselt samamoodi nagu oli see meie käes kahe tuhandete aastate alguses."

Johannes nõustub Huck'iga suures pildis ning seejärel alustab Johannes Redwood monoloogi.

„Avaldan kaastunnet su naisele, tean, et lähedast inimest pole just kuigi kerge kaotada, täpselt sama juhtus ju isaga 2005 seal pangas. Kui talle kuul selga tulistati detektiivi poolt. Ilmselget ma aktsepteerin selle, et me võtame su enda vennaskonnaga asju ajama. Samuti me saame ära kasutada su vanu töömaterjale, mis võivad kasuks olla ühe ettevõte üle võtmisel. Põhjus, miks me siin seisame, ei ole niisama. Kui sa enda seljataha pilgu viskad, siis sa näed Solarin Industries ettevõtet. Nimelt mu noorem vend Henry Redwood kogus antud ettevõte kohta päris asjalikku informatsiooni ning neil pidi siin toimuma varsti juubelipidu. Ettevõtet juhib mees nimega Fernando Rodriquez. Ma usun, et sa saad mulle teene teha ning välja uurida, millega see Fernando täpsemalt tegeleb ning kus teda kõige tihedamini kohata võib."

1d47aef39a4183795e6274a403863243.png

Meeste planeerimine käib nagu kellatöö, mitte ükski asi ei jää neil kahe silma vahele. Sellepärast, et nad oma ala professionaalid ning teavad mida nad teevad väga hästi. Nad on just nagu tuntud kummitused. Kohalik rahvas teab isikuid hästi kuid kogu nende protsess toimub nii kuradima kavalalt, et hiljem uurimises oleks tõsisemaid probleeme uurijatel. Ma usun, et Huck Sherman on ka meestele suureks abiks selles osas. Johannes Redwood näeb, et ta on aasta pärast Solarin Industriese ettevõte omanik ning Huck Sherman'nist saab tema parem käsi ettevõte juhtimise poole pealt.

c753d8b8fcf1bb9be33651ce0c3f2a1e.png

[align=center]FERNANDO RODRIQUEZ

CHAPTER V - 2017, San Andreas, Los Santos

Fernando Rodriquez will join the Chapter for once.

Fernando Rodriquez on raevus, ta lööb rusikaga paar korda vasta kirjutuslauda. Ta ei suuda uskuda, et üks ta töölistest on teda reetnud. See ei ole tema jaoks võimalik. Fernando Rodriquez saab aru, et nüüd on hilja. Ta teab, et tuleb tühistada koheselt juubelipidu ning ettevõte juhtimine ajutiliselt üle anda kellegile teisele. Ta suundub hoonest välja ning vaatab kahte töölist, kes teda teavitasid antud olukorrast. Fernando Rodriquez tänab isikuid, et nad teda teavitasid ning seejärel ta teavitab meestele, et ta plaanib mõnda aega madalamat profiili hoida Los Santoses. Kuna Fernando teab ainult pinnapealset informatsiooni siis mees, ei oska ennetada piisavalt ohtu, et Huck Sherman omandab isiku kohta spetsiifilist informatsiooni mis hammustab plaani teistpidi läbi. Fernando Rodriquez on endas liiga enesekindel ning otsutab jääda Vinewoodi hoonesse.

57787a00774bde1cb48479a5810789a0.png

[/align]

Üleolev suhtumine ja liigne enesekindlus on alati Fernando Rodriquez suureks miinuseks olnud. Ta teab seda isegi ning mees ei otsustanud San Andreasest minema lennata. Tal oli võimalus olema, kuid ta ei kasutanud seda. Hetkel on Fernando Rodriquez Vinewoodis ning ta on endale palganud turvamehe, kes teda päevasel ajal kaitseb ning mehega isiklikult kaasas liigub. Ta usub, et turvamehest piisab ning kõik asjad on tema arust kontrolli all. Vennaskond on turvamehest juba teadlikud ning nad on välja uurinud, et öösel pole Fernando Rodriqueze'l mitte mingisugust isiklikku kaitset. Jah, ta omab tulirelva, kuid üksinda relvaga vennaskonna vastu ei saa. Ta üritab hoida madalamat profiili ning usub, et vennaskond ei ole piisavalt tark.

SKyPAnB.png

[align=center]HUCK SHERMAN

2017 - Chapter IV, back to Dillimore - Sherman STORY

Möödunud on kuus aastat  intsidendist, mis muutis Huck Shermani elu täielikult & keeras selle pahupidi. Oma naise leinast on nüüdseks Huck täielikult üle saanud, ning eluga edasi läinud, üritades oma elu uuesti joone peale saada.

On hilisõhtune esmaspäev, kui Huck on lõpuks leidnud suure vaevaga oma dokumentide & tutvuste kaudu kontakti Johannesega.Mõeldud, tehtud, otsustab Huck oma rendilepingu ülesse öelda, pakkida oma kodinad kokku & istuda oma maasturisse, et teekonda Dillimore alustada.

Enne Dillimore jõudmist otsustab ta siiski veel viimast korda välja uuritud numbrile helistada, et kokku leppida Redwoodi Johannesega kokkusaamine.Hucki õnneks number kutsub & ta kuuleb üle mitme aasta jälle Redwoodi häält, mis muudab ta olekut märgatavalt ning ta lepib kokkusaamise Redwoodiga.

"Kaks oma viimast aastat olen täielikult pühendanud tööle & Redwoodi perekonna leidmise peale, lõpuks olen leidnud midagi, mis viiks mind taaskord kokku Johannes Redwoodi'ga."

[/align]

• Author

d3e0ee4d1d86ec073556852ca9880afd.png

CHAPTER V - 2018, San Andreas, Los Santos, Vinewood - PLAN I Death of businessman Fernando Rodriquez".

„Kätte on jõudnud see päev kus ma kohtun Huck Sherman'iga ning me paneme kokku lõpliku plaani. Me oleme pikka aega jälginud Fernando Rodriqueze elustiili ning paika pannud praktiliselt kellaaegade järgi kuskohas ja millal isik liigub. Ta elu on liiga rutiine ning see väga suur pluss meile. Me teame, et isik ei julge minna politseisse, sellepärast, et tal on enda minevikust paar suuremat jama kaelas. Üks asi mis võib natukene segada meid ta kõrvaldamise puhul võib-olla see, et ta on väiksemal määral seotud rühmitusega mille nimeks on Juarez Cartel. Mina otseselt eriti suurt ohtu ei tunne kuna ta on ainult vahendaja, kes tegeleb vaikselt Dillimores ning üritab enda asja ajada märkamatult."

Need mõtted käisid Johannes Redwoodi käest läbi, kui ta enda laua taga istus.

e41d1f6122ab158b3265d0219b2e7e0b.png

Johannes Redwood ootab härra Sherman'i, kes peaks iga moment kohale jõudma. Huck Sherman käis eile öösel Fernando Rodriqueze majas sees ning eemaldas turvasüsteemi edukalt. Enam ei ole ärimehel mitte mingisugust kaitset. Fernando Rodriquez ei taipa plaanist mitte midagi ning arvab ise, et ta on kaitstud. Huck Sherman siseneb Johannese punkrisse, kus mehed on mõrvaplaani planeerinud juba mitu kuud. Mehed tervitavad üksteist viisakalt ning seejärel räägib Huck Sherman detailsemalt, kuidas ta sellega hakkama sai. Johannes Redwood on natukene elevil, seda on ta näost näha kui isik dialoogi peab Sherman'iga. Ta oleks nagu võitnud jackpoti. Johannes Redwood ja Huck Sherman lõpetavad ruumis planeerimise ning suunduvad homme meest kõrvaldama.

47680c0f6d027897fcd9c24380d33ae5.png

b59b787c56c8a627b1bc8505fda2a8e7.png

• Author

d168a069d8ad34b6035a1e1f3c9df6d1.png

CHAPTER V - 2018, San Andreas, Dillimore - PLAN II C A R N A G E".

Johannes Redwood toimetab täna hommikul eriti kiirelt. Esimene mehe marsrsuut on otse Dillimore tanklasse, et sõiduki paak kütet täis panna. Peale tankla külastust sõidab mees veidikene mööda kruusateed, mis on küla põhja küljel ning peatub temale sobival postitsioonil. Ta suretab sõiduki mootori süütmest ning seejärel väljub autost. Johannes Redwood avab sõiduki paremapoolse tagaukse ning irvitab kavallt. Nimelt on Johannes endaga kaasa võtnud drooni, mida ta efektiivselt kasutab mõrvaplaanis. Johannes Redwood võtab drooni tagaistme pealt ning suundub sellega Premier'ist veidikene eemale, et see paika sättida.

d046a371acdbb7534537410e4fc3d096.png

[video=youtube]

CHAPTER V - 2018, Drone View

Johannes Redwood tegeleb drooniga paar minutit ning seejärel saab selle edukalt lennuvalmis. Ta haarab enda kätte juhtimispuldi ning suundub kaamerate süsteemi juurde, kuskohast tal on mugav drooni teekonda jälgida. Johannes testib alguses veidikene drooniga sõitmist Dillimores, et paremini drooniga sõitmist hallata. Umbes kümne minuti pärast on mees jõudnud drooniga Vinewoodi rajooni ning ta lendab drooniga läbi Fernando Rodriqueze majahoovi, et läbi aknate näha, kas isikul on külalisi. Kui Johannes Redwood jõuab drooniga Fernando maja juurde siis võtab ta liikumiskiirust kõvasti väiksemaks, et pildi kvaliteet oleks stabiilne ning detaile oleks võimalikult hästi näha. Johannes Redwood ei näe mitte ühtegi külalist Fernando Rodriqueze juures ning seejärel ta lendab drooniga tagasi enda juurde, et helistada Huck Sherman'ile.

• Author

4c85c8d49fc2efd057df829ad05d4066.png

CHAPTER V - 2018, San Andreas, Vinewood - PLAN II C A R N A G E". - Mission accomplished

0116bc6bf1a268df7f1a749cb92dc407.png

Plaan oli juba algusest peale meestel läbi planeeritud. Sellest ei olnud mitte mingit kahtluski, kui vaadata nende meeste ettevalmistusi. Johannes Redwood ja üks tema ustav liige sõidavad hetkel Vinewoodi poole, et kõrvaldada Fernando Rodriquez.

Johannes Redwood on veidikene ärevil, kuna ta on seda algusest peale tahtnud, et ühte suurimat ettevõtete juhti kõrvaldada Dillimore külas. Vennaskonna liikmel on kaasas üheksa millimeetrine relv, mille otsa on keeratud suuremat sorti summuti, mis vaigistab heli tulirelva kasutamise ajal. Mehed jõuavad sihtpunkti paar minutiga ning pullivad Yosemite maja lõuna poolsemal küljel, kuskohast on üks aken lahti jäetud. Johannes Redwood ja ta abiline tegutsevad väga kiirelt ning nad ronivad Fernando Rodriquezze hoonesse sisse läbi akna. Hoones ollakse suhteliselt ettevaatlikud, kuna nad ei ole täiesti kindlad kas Fernando Rodriquez on hetkel teisel korrusel.

5792374ac7d917fb884aae9238606a73.png

d8f0381852739d10936d64a5fb332d55.png

Fernando Rodriquez lamab halvatult maas, kuna ta sai kuuli tabamuse otse seljaaju piirkonda, mis muutis Fernando Rodriqueze halvatuks. Johannes Redwood liigub Fernando Rodriqueze magamistuppa sisse, domineerides situatsiooni täielikult. Ta teab, et enam ei saa Fernando mitte midagi teha ning ta võtab ettevõte juhtimise üle Dillimore külas. Johannes Redwoodi abiline liigub korra sahtlite juurde ning võtab sealt ettevõte dokumendid, kus on kirjas kogu ettevõte informatsioon ja haldus paberid. Mehed lahkuvad hoonest ning Fernando Rodriquez jääb hoonesse nende seljataha vedelema.

CHAPTER VI BEGINS

OOC: Lõpuks on saanud grupeeringu history development läbi ning nüüd hakkame normaalseid  pilte ja sissekandeid tegema serveri sees. Võimalik on, et võib-olla mingi news'i sissekanne veel tuleb selle kohta, kuid seda ma täpselt lubada ei saa. Tahtsin lihtsalt võimaliku huvitava backgroundiga grupeeringu Teile tuua, et ei oleks väga random. Tänud inimestele, kes viitsid kõik sissekanded läbi lugeda ja keda story kaasa haaras.

Guest
This topic is now closed to further replies.