December 19, 20177 yr Näeb viisakas välja, soovin ka siis edu ning tundub, et see teid juba saadab :D
December 22, 20177 yr Author [video=youtube] III Oh seda rõvedat päeva...Liikusin masendusest linnas ringi, mõeldes mida teha. Kuskil Idlewoodi nurgas seisis noor musta nahaline poiss.Läksin ligi ning uurisin, miks ta siin üksi nii passib.. Heh, vend ei olnudki mingi suvaline noormees vaid diiler. Ei saa aru, miks nii noorelt peab juba ennast ohverdama, kuid see selleks. Aitasin poissi pisut ning ostsin tema ''manti''. Pärast seda lahkusin kiiremas korras ning tee viis mind kuhugi mägedesse, kus ma otsustasin seda manti proovida.Pheh loll olin, et proovisin.Vajusin auto najal ära ning ärkasin alles 5 tundi hiljem...Muidugi nägin kella ja tuli meelde, et San Fierrost oli mulle pakk kohale jõudnud, millele ma pidin koheselt järgi minema.Seal sees oli midagi vägaväga head.Nimelt väga korralik viin nimega Stoli Elit:Himalayan Edition, üks pudel maksab 3,000$ ning pudeleid oli kasti jagu. Kast oli mõeldud uuele kohvikule, kuhu ma ka koheselt suundusin pärast kasti ära toomist. Õnnitlesin seal samas ka ''Giuseppet'' uue äri puhul.Ütleme nii, et praegu on olnud kõik edukas ning ladus.