December 21, 20177 yr Püüame võimalikult vähe näidata toimuvat RPd, IC chatte ning nimesid, et vältida teiste mängijate poolt tahtlikku ja tahtmatut metagame. Jah sest siin on ju hea enda kampaga ig käja lihtsalt piltistama ja öelda et tee hard rp. Inimestel võiks siis olla rp nähtaval. Et saaksid aimu kuidas tegutsetaks mida tehaks, Kuidas oleks huvitav nenda rpma minna liituda jne. See on kõike dibiilsem vastus et me ei pane rp kuna kõik tulevad ja hakkavad metama! So what ise oled admin ja peaksid seda mõistma. Hetkel rohkem mingi ig 10 venda saavad kokku klõpsutavad paar pilti ja paned gruppi alla, rp pole meh.
December 21, 20177 yr wut RP piltidel on iseenesest mõistetav, mida sa neid pilte üldse topid kui rp-d ei ole, kedagi ei koti. Niisama pilte tahan lähen vaatan googlest lmao. Ära anna kui omanikuna nii halba eeskuju, et lased metagameritel ennast mõjutada, kellegil kes rikub reegleid, smh
December 21, 20177 yr Author Ma ei tea, kas see on ainult minu arvamus või nõustub minuga mõni teine kommuuni liige ka, kuid kasutada grupeeringu nime mis GTA SAN Andreases tegelikult juba eksisteerib on nagu liiga lihtne. Pigem kasutada unique nimesid tänapäeva grupeeringutest või grupeeringutest, mis varasemalt toimetasid kuid nüüdseks on kinni. On ju olemas google, mida kasutada, Caupo. Loodaks näha rollimängu piltidel, kuna metagame on karistatav. Caupo peaks seda ise ka teadma. Ehk siis Ballaseid ei tohiks ka tehniliselt teha? Ja Grove? Ja bikereid? Ja vene maffiaid? Mmm okei, selge keelame üldse siis gruppide tegemise ära kuna antud grupid on ka GTA SA enda mängus kajastatud. Olen pidevalt mitmeid aastaid teinud VLA'd, see on minu teema ja kellegil pole varem probleeme olnud. See, et sul peas mingi debiilne ajusünops ütleb, et "liiga lihtne", pole mingi mõjuv põhjus, miks ma sellise nimega gruppi ei võiks teha. Kuradi ma nagu arendan teil serverit hullemini kui poole kohase tööna ja nüüd ei lubata mul enam enda töö vilju nautida. Kuulge mõelge ka nüüd peaga, ma pole teil mingi ori, kes peab kogu aeg arendama, ma olen täpselt samasugune inimene nagu teie. Ma tahan ka meeltlahutada ja puhata. Püüame võimalikult vähe näidata toimuvat RPd, IC chatte ning nimesid, et vältida teiste mängijate poolt tahtlikku ja tahtmatut metagame. Jah sest siin on ju hea enda kampaga ig käja lihtsalt piltistama ja öelda et tee hard rp. Inimestel võiks siis olla rp nähtaval. Et saaksid aimu kuidas tegutsetaks mida tehaks, Kuidas oleks huvitav nenda rpma minna liituda jne. See on kõike dibiilsem vastus et me ei pane rp kuna kõik tulevad ja hakkavad metama! So what ise oled admin ja peaksid seda mõistma. Hetkel rohkem mingi ig 10 venda saavad kokku klõpsutavad paar pilti ja paned gruppi alla, rp pole meh. Inimestele on RP nähtav kui sa meiega kokku saad. Viimaste aastate RPjad on end tublisti tõestanud, et nad ei suuda ära hoida metagame, mis tuleb grupi avaldustest saadud infost. See on mängijate enda üleüldiselt põhjustatud probleem, mille tõttu me ei pane siia otseselt IC chatte või RPd. Lisaks sedaviisi meiega RPtakse vabamalt, kuna teatakse, et me hoiame tähtsad IC ja RP asjad konfidentsiaalsetena isikute vahel, kes on asjaga isiklikult seotud. Ma mõistan olukorda väga hästi ja ülemises lõigus on see väga hästi põhjendatud. Kui sa sellest aru ei suuda saada, siis väga kahju. Pead natuke kasvama ja saama aru suuremast pildist ning nägema kasu ümber nurga (ehk inimesed RPvad meiega vabamalt mida pole otseselt mujal näha kui inimeste kaudu ise), mitte otsejoones (ehk kohe grupi avalduses kõik asjad kättesaadavad kõigile). Lisaks see teeb LSPDle raskemaks igast toimikute tegemise meie grupi kohta, mil ei saa asju seostada nii lihtsalt kui neil puudub igasugune eemal olev allikas, millega jooni kokku tõmmata ning istuvad see tõttu rohkem pimeduses.
December 21, 20177 yr Püüame võimalikult vähe näidata toimuvat RPd, IC chatte ning nimesid, et vältida teiste mängijate poolt tahtlikku ja tahtmatut metagame. Jah sest siin on ju hea enda kampaga ig käja lihtsalt piltistama ja öelda et tee hard rp. Inimestel võiks siis olla rp nähtaval. Et saaksid aimu kuidas tegutsetaks mida tehaks, Kuidas oleks huvitav nenda rpma minna liituda jne. See on kõike dibiilsem vastus et me ei pane rp kuna kõik tulevad ja hakkavad metama! So what ise oled admin ja peaksid seda mõistma. Hetkel rohkem mingi ig 10 venda saavad kokku klõpsutavad paar pilti ja paned gruppi alla, rp pole meh. Seda teksti oli veel hullem lugeda, kui vaadata caupo tehtud avaldust ning see, et rpd piltidel pole, ei tähenda, et mitte keegi ei tee rollimängu, iga grupp ei peagi linnas rämedalt domineerima ja actioni korraldama.
December 21, 20177 yr Püüame võimalikult vähe näidata toimuvat RPd, IC chatte ning nimesid, et vältida teiste mängijate poolt tahtlikku ja tahtmatut metagame. Jah sest siin on ju hea enda kampaga ig käja lihtsalt piltistama ja öelda et tee hard rp. Inimestel võiks siis olla rp nähtaval. Et saaksid aimu kuidas tegutsetaks mida tehaks, Kuidas oleks huvitav nenda rpma minna liituda jne. See on kõike dibiilsem vastus et me ei pane rp kuna kõik tulevad ja hakkavad metama! So what ise oled admin ja peaksid seda mõistma. Hetkel rohkem mingi ig 10 venda saavad kokku klõpsutavad paar pilti ja paned gruppi alla, rp pole meh. Mida sa räuskad? Ise ei oskagi RP'd ju??
December 21, 20177 yr xd lmao jälle mingi caupo poliitiku jutt, kunagi ei ole teistel õigus ja sina oled alati see kes on kõige targem, jesus christ lower ur ego a bit, aitähh, rp piltidele mitte panemine on retarded, kui sa ei taha rp-d sinna panna siis ära pane pilte üldse lol
December 21, 20177 yr Author xd lmao jälle mingi caupo poliitiku jutt, kunagi ei ole teistel õigus ja sina oled alati see kes on kõige targem, jesus christ lower ur ego a bit, aitähh, rp piltidele mitte panemine on retarded, kui sa ei taha rp-d sinna panna siis ära pane pilte üldse lol Siin ei ole küsimus, kellel on õigus või kellel on vale, vaid ma tõin argumendi välja, mida üks tavamängija esmalt ei oska tähele panna ning põhjendasin enda argumenti väga vett pidavate faktidega. Ja see postitus näitab väga hästi, et te ei suuda minuga koos argumenteerida, vaid toodate lihtsalt mingit löga, millel puudub igasugune põhjendus ning tähendus.
December 21, 20177 yr sitt argument, näitab ainult, et kui omanikuna arvad, et siinsed rp-jad pole piisavalt adekvaatsed, et mitte metagameda, solvad tervet serverit ja mängijaskonda.
December 21, 20177 yr Author sitt argument, näitab ainult, et kui omanikuna arvad, et siinsed rp-jad pole piisavalt adekvaatsed, et mitte metagameda, solvad tervet serverit ja mängijaskonda. Kui sulle ei meeldi, et me ei pane oma grupist IC chatte ja /me-sid, siis ära vaata lihtsalt siia. Ma ausalt öelda ei tee seda gruppi mingiks ametlikuks saamise pärast, vaid puhtalt RP pärast. Võiksid nagu veits mõelda ja tulla selle peale, et mul pole isegi loogiliselt võttes selliseks asjaks piisavalt aega, et ametlikuks pürgida. Kui sulle ei meeldi kuidas me haldame oma grupis mingeid teatuid aspekte, siis ära lihtsalt vaata siia. Lihtne. Ma pole aastaid (vähemalt 5 aastat juba) aktiivselt RPnud ning tahan veel natuke RPd nautida enne kui see kõik siin ära peaks kunagi lõppema. PS ja metagame ei tehta alati tahtlikult, vaid ka tihti tahtmatult, mida ise ei panda isegi tähele, kuid seda tehakse, mil näiteks osad otsused on selle tõttu ICs kallutatud.