Jump to content

Featured Replies

• Author

Käisin korra asju testimas serveris ja noh sai üks kerge esimene sissekanne ka tehtud. :shy:

D9s7Ax2.png

mu arust nata ebavõrdne mängijatega, et sa mängid aga teised ei saa... võiks pildi vähemalt ss panna kui me kõik mängida saame mudu on tunne nagu meie lihtrahvaga sul ei kõlbagi rpda... lic mu arvamus v nii

• Author

mu arust nata ebavõrdne mängijatega, et sa mängid aga teised ei saa... võiks pildi vähemalt ss panna kui me kõik mängida saame mudu on tunne nagu meie lihtrahvaga sul ei kõlbagi rpda... lic mu arvamus v nii

Hmm okei, et enam ma ei tohi asju üle ka testida. Selge, tahate siis ikkagi rohkem bugge takistusteks oma mängimise aja jooksul ja et avamisel ikkagi tekiks ootamatusi, et seda vaja siiski edasi lükata see tõttu. Olgu saab tehtud.

Hmm okei, et enam ma ei tohi asju üle ka testida. Selge, tahate siis ikkagi rohkem bugge takistusteks oma mängimise aja jooksul ja et avamisel ikkagi tekiks ootamatusi, et seda vaja siiski edasi lükata see tõttu. Olgu saab tehtud.

vabandust arendaja caupo ei teadnud et serveri testimine läbi /me cmdide käib vabandan siiralt

• Author

vabandust arendaja caupo ei teadnud et serveri testimine läbi /me cmdide käib vabandan siiralt

Iga feature, command, funktsioon, massiiv ja muutuja on osa GMist, mis võib tõrkuda, mis iganes muutuste peale koodis kuna paljud funktsioonid toetuvad alamfunktsioonide peale, mis hõlpsustavad erinevate protsesside käekäiku koodis. Mis tähendab, et asjade ületestimine on äärmiselt vajalik. Eriti veel kuna tegemist on RP serveriga, siis tavachat ja /me command on kõige vajalikumad aspektid antud kommuuni GM'is, mis ei tohi mitte mingil juhul tõrkuda.

DO1R0yL.png

[align=center]VGqL0Ks.png

[/align]

[align=center]7jw5IMl.png

[/align]

[align=center]OA416Xq.png

[/align]

[align=center]L3mBf77.png

[/align]

[align=center]RTI9G26.png

[/align]

[align=center]lOKlr77.png

[/align]

[align=center]oPel2vA.png

[/align]

[align=center]S8cDFfV.png

[/align]

[align=center]wMfQDUh.png

[/align]

[align=center]7CmWCjq.png

[/align]

[align=center]9SQinpD.png

[/align]

[align=center]t0ynYUO.png

[/align]

[align=center]HfQAspU.png

[/align]

[align=center]o3rRR7X.png

[/align]

[align=center]NXWuewS.png

[/align]

[align=center]KJhV7or.png

[/align]

LnVqBt6.png

• Author

Püüame võimalikult vähe näidata toimuvat RPd, IC chatte ning nimesid, et vältida teiste mängijate poolt tahtlikku ja tahtmatut metagame.

Ma ei tea, kas see on ainult minu arvamus või nõustub minuga mõni teine kommuuni liige ka, kuid kasutada grupeeringu nime mis GTA SAN Andreases tegelikult juba eksisteerib on nagu liiga lihtne. Pigem kasutada unique nimesid tänapäeva grupeeringutest või grupeeringutest, mis varasemalt toimetasid kuid nüüdseks on kinni. On ju olemas google, mida kasutada, Caupo. Loodaks näha rollimängu piltidel, kuna metagame on karistatav. Caupo peaks seda ise ka teadma.

Guest
This topic is now closed to further replies.