Jump to content

Mis kellaaeg sobib? 10 members have voted

1. 1. Mis kellaaeg sobib?

• 18:00
      1
    • 19:00
      2
    • 20:00
      4
    • 21:00
      3

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Posted

Hei!

Plaanis on pühapäeval, so. 08.04.2018, viia läbi taksopargi liikmetega koosolek, kus arutada läbi tähtsamad teemad ja probleemid.

Siit kaks küsimust: 

Millest soovite rääkida? Võite oma ideed postitada kas või siia teema alla.

Mis kellaaeg sobib? Selle kohta vastake küsitluses.

Parimat

Roman.

Kurb aga mõni kipub üle mõtlema, ning minu andmete kohaselt hakkas isik psühopaati roleplayma. Põhjuseks miks röövitakse on see et isiku tööleping lõpetati, kuna isik on teinud oma elus valesi otsuseid,rikkudes siis seadusi, ning kahjustades transpordiameti mainet.Samuti on ohtlik nii töötajatele kui ka klientidele.Isik on ise oma seadusrikkumises süüdi, ning teenis välja töölepingu lõpetamise. Härra arvates on tema tegevus rollimängulik, kuna tranpordiametis  oli tema lemmik töö ning me ei andnud talle teist võimalus, seega otsustas antud härra koos oma sõpradega taksopargi töötajaid röövima hakkata kättemaksuks,  kuna IRL tehakse ju samamoodi, kui tööleping lõpetatakse. :)

Tekitada juurde “kohustuslikke” kohti kus seista nagu selleks on naiteks Unity. Ma hetkel ei nae pointi miks peaks Unitys seisma korraga rohkem kui kaks autot. Tehagi linna peale ala 3 nö. kohta. Kui Unitys juba on nt 2 autot siis jargmised 2 lahevad naiteks kuskile Marketi Donut Shopi korvale vms. Ja siis omakorda jargmised 2 kuskile Santa Maria Beachi vms. Asukohad voivad muidugi olla teised aga poindist saate aru vähemalt.

+

Teha mingi hinnakiri ala et 10:00-16:00 on tariif 1$ ja 16:00-10:00 on tariif naiteks 2$. Hetkel pole selle kohta sonagi kuulnud mis tariif olema peab. Ainult toovestlusel oeldi et peab 1$ olema kogueag.

Minu ideed/motted, pole motet mind nyyd ara tappa nende parast.

Asukoha idee on tõesti väärt, kus tohiks kliente oodata. Ideepoolest üks võiks olla üks haigla juures, ning teine näiteks idlewoodi pitsastacki parklas?

Tariif, see meid otseselt ju ei puuduta, kuna töötajad seda raha endale ei saa. Minu meelest on 1$ väga mõistlik, kui tahad korralikult sõita ning veidi roleplayd ka teha, 2$ panna tariifiks, hakkatakse raudselt kas siis /b kanalis või IC davai davai, tehke rutem nüüd.

Kui mina tööd teen siis ei viitsi kunagi unitys passida, pigem tiksuda mdea idle pitsakas vmiskit

/tariifi raha tuleb ikka taksojuhile kätte ju :D

Aa, tuleb? Okei ma ei ole tähele pannud seda. :D

Btw, panin kellaaja 19:00 aga 20:00 sobib ka hästi.

Arutleda, et tööline saab endale ka takso teha. Nagu ei ole kogu aeg taxi või cabbie. Vaid on näiteks Premier, Glendale, Sentinel, Huntley (Peaks olema 4 uksega. Kaubikud ei sobi.)