Jump to content

Featured Replies

• Author
  • SA:MP Haldaja

2015

The Folino Crew casefile oli piisavalt paks, et haarang teha ning nad kõik kinni nabida ühe korraga, vähemalt kõik organisatsiooni ninad. East LS 4 korterelamtud said raided, mille käigus vahistati vaid kaks associate'i ning Christopher Folino ka ise, kes oli tuntud kui üks eestvedajatest, aga Donald Bucchot ei leitud kuskilt. Christopher Folinot suudeti süüdistada tõsiste süüdistustega, nagu drug trafficking, rahapesuga, fakti kohaselt teada, et ka tema tellis kaks hiljutist mõrva aasta 2014 lõpus ning samuti ka illegaalsete tulirelvade omamine. Christopher mõisteti süüdiks eluks ajaks SACFis, kuid teadaolevalt see ei pannud Folino Crew'le lõppu peale, see algatas vaid uue era.

20. JUULI, 2015

SACF väravad avati, territooriumile sisenes hall Landstalker, autojuht otsiti põhjalikult läbi ning ta suunati edasi külaliste tuppa, isik istus telefoni boothi maha ning tema vastu istus Christopher Folino, kes oli vanglariietes ning näost hakanud kahvatuks minema.

Folino: Dutch, pole kaua aega näinud.

Buccho: Pole tõesti, pole tõesti.. kuidas sa vastu pead?

Folino: Kuidas vanglas ikka vastu peetakse, ega siin midagi teistmoodi ei olegi, kui tänavatel..

Folino: Pead enda eest vaid seisma, muud midagi.

Buccho: Eks ta nii ole, I guess.

Folino: Kuidas endal läheb?

Buccho: Eh.. I can manage.

Folino: Dutch, ma tean, et sa oled selleks kõigeks suuteline, aga üksinda on raske, ma tean.

Folino: Ei ole kerge kõigel silma peal hoida ja kontrollida, selleks peab olema vähemalt kümme silma ja kümme kätt.

* Isikud toovad esile kerge naeratuse, mis kestab vaid hetkeks. *

Buccho: Abikäsi oleks alati vaja

Folino: A friend of ours ..

Folino: Suhtles minuga just enne, kui .. kõik see toime pandi. * osutab käega enda vanglariietele. *

Folino: Ka temal oleks midagi värsket vaja, ma panen ta sinuga punti.

Buccho: Yea? Kust ta pärit?

Folino: New York, raamatupidaja olevat seal olnud aastaid.

Buccho: Yea, we could use one of those, ha.

* Taaskord lastakse välja kerge lõkerdav naer, mis samuti kestab vaid hetkeks. *

* Taustal on kuulda kellegi hüüdmist "Folino, aeg läbi!" *

Folino: Fuck, ma pean minema.

Folino: Hoia end, Buccho.

Buccho: Sinagi.

* Phoneboothidest lahkutakse samalajal. *

folino1.jpg

Mida vittu need on ju nebulosest pildid, kui suvel rpsid. Mingit Chrystal Groze pole siin

• Author
  • SA:MP Haldaja

Mida vittu need on ju nebulosest pildid, kui suvel rpsid. Mingit Chrystal Groze pole siin

neb misasi?

Guest
This topic is now closed to further replies.